Kameran dök fram under några tillfällen under vårens första tillfälle på Raw Life Education. Vi hade händerna och mun fulla med mat mestadels av tiden men mellan tuggorna fick vi chans att dela och fördjupa oss i raw food världen. Solen sken på oss och bad oss komma ut för att fylla de gröna bladen men ännu mer solljus och oss själva också.
Ekologisk odling av Åke Wikström, Näringsföreläsning som ställer allt vad vi trott på tidigare på sin spets av Johanna Anger Bjurström och många timmar där inspirationen flödade. Att öppet och fritt dela livet med andra likasinnade, det är verkligen som mumma för själen.
Kristina Svensson, tidigare elev på utbildningen var med och assisterade och hade framme sin iphone så vi kan dela lite av den njutning vi hade på påskbuffén. Tack Kristina!
Mycket mat och prat – och gröna blad!
Praktiska moment där eleverna själv skapar härlig raw food!
Kristfrid Warner, assisterande lärare och köksansvarig, håller ställningarna under praktiska momentet.
Påskkycklingar ett måste på påskgodisbordet.
Snacksbollar i olika former och färger
Gula nötfria påskägg
Snickerskaka á la påsk
Mer bollar
En paté – en god sådan:)
Lakritschips med hemligt recept från en tidigare elev;)
Nötbullar på påskbuffébordet
Ljuvliga valnötsburgare med sourcream och tomattapenade
Yes! Pizza!
Hemmagjord stark senap.
Inte en påsk utan sill.
Med sådana här goda recept på påskbuffén längtar jag redan till nästa påsk. Men mer längtar jag till nästa tillfälle då vi ses igen i slutet utav maj. Då får kameran vara med igen, lite mer aktiv. Dessert, godsaks och tre rätters dags – så mycket gott att vänta på!
Inspired from open hearts
Erica
0 kommentarer