Inspirerande bilder från första tillfället utav Raw Life Education

apr 24, 2014

Kameran dök fram under några tillfällen under vårens första tillfälle på Raw Life Education. Vi hade händerna och mun fulla med mat mestadels av tiden men mellan tuggorna fick vi chans att dela och fördjupa oss i  raw food världen. Solen sken på oss och bad oss komma ut för att fylla de gröna bladen men ännu mer solljus och oss själva också. 
Ekologisk odling av Åke Wikström, Näringsföreläsning som ställer allt vad vi trott på tidigare på sin spets av Johanna Anger Bjurström och många timmar där inspirationen flödade. Att öppet och fritt dela livet med andra likasinnade, det är verkligen som mumma för själen.
Kristina Svensson, tidigare elev på utbildningen var med och assisterade och hade framme sin iphone så vi kan dela lite av den njutning vi hade på påskbuffén. Tack Kristina!

IMG_1162

Mycket mat och prat – och gröna blad!

IMG_1173

Praktiska moment där eleverna själv skapar härlig raw food!

IMG_1168

Kristfrid Warner, assisterande lärare och köksansvarig, håller ställningarna under praktiska momentet.

20140424-084232.jpg

Påskkycklingar ett måste på påskgodisbordet.

20140424-084242.jpg

Snacksbollar i olika former och färger

20140424-084251.jpg

Gula nötfria påskägg

20140424-084301.jpg

Snickerskaka á la påsk

20140424-084311.jpg

Mer bollar

20140424-084320.jpg

En paté – en god sådan:)

20140424-084329.jpg

Lakritschips med hemligt recept från en tidigare elev;)

20140424-084349.jpg

Nötbullar på påskbuffébordet

20140424-084357.jpg

Ljuvliga valnötsburgare med sourcream och tomattapenade

20140424-084406.jpg

Yes! Pizza!

20140424-084415.jpg

Hemmagjord stark senap.

20140424-084424.jpg

Inte en påsk utan sill.

Med sådana här goda recept på påskbuffén längtar jag redan till nästa påsk. Men mer längtar jag till nästa tillfälle  då vi ses igen i slutet utav maj. Då får kameran vara med igen, lite mer aktiv. Dessert, godsaks och tre rätters dags – så mycket gott att vänta på!

Inspired from open hearts

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »