Välkommen Liv

jan 24, 2015

Decembers inspirationsbrev blev aldrig utskickat. Kvällen den 29 december tänkte jag sätta mig ned när resten av familjen somnat för en stund för mig och Mr Mac. Då började värkarna komma. På morgonen var vår dotter Liv född.
Livet med en liten alldeles ny person börjar ta form. En liten människa som bara ligger där och utstrålar närvaro och kärlek, och behöver all omvårdnad och omtanke.
IMG_6201.JPG
Nu finns jag där för henne och resten utav min familj, om uppdatering på bloggen blir lite mer sällan, mailen kommer lite i efterhand men vad som är så bra är att Instagram kan uppdateras med daglig inspiration på någon minut, när jag går här hemma och fifilurar i köket. Så följ mig gärna där (rawfoodbyerica) eller på facebook ( där det ju också går så käckt att dela samma inlägg som delades på Instagram – säger bara; teknikens under).
Här är några bilder från veckorna som varit på Instagram:
IMG_6189.JPG

Äpple paj på fem minuter med en botten av havregryn ( ej raw), mandelmjöl och dadlar och sen äpplen körda i matberedaren.

 
IMG_6207.JPG

Paranötsyoghurt med päron, valnötter och yaconsirap.

IMG_6220.JPG

Grön Juice <3

IMG_6233.JPG

Raw Pizza med en botten av mandelmjölksrester, bovete, linfrön och pizzaörter.

IMG_6183.JPG

Sesammjölk toppad med goji och incabär.

IMG_6280.JPG

Frysta bananer, raw cacaopulver, mandelmjölk som mixas och toppas med mullbär och sötade cacao nibs. Våfflan är glutenfri men i boken Rawsome får du recept på en en raw variant av våffla.

Blissed and blessed
Erica
Ps.
Ett boktips till alla är en bok som heter ”The Continuum Concept” av Jean Liedloff. Det är en bok som beskriver hur vi som spädbarn får vår grundtrygghet och tillit till livet.
Ett tips om du bor i Göteborg och går i väntans tider på en liten; gå en kurs med Matildas Profylax.
Hon guidar och visar hur du med din andning kan skapa lugn och den bästa förlossningen.

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

4 Kommentarer

  1. Malin Rydesjö

    Så härligt Erica. Ser på din fantastiska mat och känner mig så dragen till dig och allt det vackra och näringsrika du serverar. Balsam, glädje, livskraft för själen. Njut av denna tid. Också 🙂 Love, peace and light

    Svara
    • Erica

      Tack underbara Malin! Tusen hjärtan till dig!

      Svara
  2. Madelaine

    Oj så liten och söt. Stort grattis till dig och Sam :).

    Svara
    • Erica

      Tack<3

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »