10 år med Raw – "Dare to let your dream come through!"

maj 10, 2015

Dare to let your dream come through!
IMG_5819.PNG

Desgin by Saga Aziz

Nästan på dagen är det 10 års sedan jag kom hem från min kusin Jinjee och hennes familj. 10 veckor med raw, ekologisk och närproducerad mat och i deras energi förändrad mitt liv för alltid. Varje jag sänder jag dem tacksamhet och även en tacksamhet att jag får möjlighet att sprida vidare den raw energin.
Ojai-mars-07-074-e1274864086213
Jinjee fick mig att börja drömma igen och våga låta drömmar bli sanna. Hon är en fantastisk kvinna, mamma, entreprenör, raw goodess och för mig en källa till ”never ending ” inspiration. Läs om Jinjee och thegardendiet.com och låt dig omfamnas av Jinjee du med, klicka här.
Bilden är från en av våra morning walks andra gången jag var och hälsade på dem i Kalifornien. Då bodde dem i underbara samhället Ojai – ett mekka för hippies <3. Vi är båda gravida, jag med Saga och Jinjee med sin yngsta av fem barn.
Mycket har hänt under dessa år. Mitt liv kan faktiskt delas in i ett ”före” och ett ”efter” liv. Kanske låter konstigt men så känns det för mig. Klart den ”gamla” delen och mönster finns kvar i mig men efter en så pass lång tid har jag landat i en mix mellan det gamla och det nya som känns fint för mig. Att välja raw är ett naturligt val för mig, ingenting jag tänker på, visst kan det hamna annat på min tallrik men raw är min intention.
Det jag har förundrats över under åren, och som jag också fick dela med mig utav på min föreläsning på Yogagames, är hur jag ser på maten som en vibration, en energi. Visst proteiner, kolhydrater och fett är viktigt men vibrationen i maten. Det som vi kanske inte alltid kan mäta men faktiskt se (se bilden) är den som fascinerar mig.
Jag kommer att skriva ett längre inlägg om mina 10 år med raw food där jag kommer att dela med mig mer om vad som hänt med maten och med livet. Stay tune!
IMG_6922.JPG
 
 Det här inspirationsbrevet skulle landat i din inkorg ( och på bloggen) för drygt en vecka sedan men men… Men med en liten bebis, och en urhärlig vidareutbildning på Raw Life Education, läs mer här och se bilder,  förra helgen så sprang tiden iväg och mysstunderna med Saga & Liv och sömnen ( den lilla man får ha ha!) har blivit heliga som jag vårdar ömt. Snart flyttar de hemifrån!
Celebrate Life!
Erica
”Raw food can help us into superconductors of not only the electrical energy, but of the Cosmic Energy. In this way, they help us enhance our sensivity to the Divine”
Gabriel Cousens

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »