Grön smoothie retreat med Victoria Boutenko 

jun 15, 2015

Mundekulla är en magisk plats på jorden så vad kunde inte passa bättre än att sprida grön smoothie magi där. 
Victoria Boutenko ”our Green smoothie Queen” bjöd in till ett vecko långt retreat. Vi kom först sen onsdag kväll efter saga slutat skolan, då hade de andra deltagarna väl blivit introducerade till det gröna, både information och så klart smoothie.
   
Varje morgon efter yoga serverades en fruktigare grönis, till lunch en mer matig med även lite extra grönsaker, vid fyra var det smoothie middag och kvällsmaten serverades en pudding ( smoothie med psyllium husk i). 
  
Eftersom jag ammar mycket och ofta gjorde jag tillägg för att kunna ge Liv det hon behöver. Men det var spännande att se transformationen för deltagarna och hur de sista dagarna delade med sig om hur mycket bättre de mådde, gått ned i vikt, lenare hud, förbättrad syn och att bajset var luktfritt (!). 
  
Victoria har otroligt med kunskap som hon hjärtligt delade med sig utav. En bok är översatt till svenska ”grönt för livet” och sedan har hon flera andra intressanta böcker i ämnet; rå, icke rå, gröna blad / kika in hennes böcker och läs mer om dem.   
Min mamma kom med till Mundekulla och gick hard core på smoothiesarna, och såg ännu yngre och friskare ut när vi for, men förståss, hon har ju druckit grönisar varje morgon i flera år och äter till allra största del rå. Hon firar 10 år med raw food och vilken hälsoresa hon har gjort! Imponerande och inspirerande:). 
  
Om några dagar bjuder vackra Mundekulla in till en raw food midsommar och det kommer bli fina dagar! Har du inga planer åk dit!! 
  
Dagarna var fyllda med aktiviteter men det fanns även tid för bastu och bad. Yes, årets första dopp avklarades! 
  
Deltagarna fick en festmåltid den sista lunchen. Underbara grönsaker och frukt , många gillade att tugga igen;).
    
Lilla Livs första retreat:).
  
Pure heart- det är vad de gröna smoothiesarna och Mundekulla är gör mig <3. 
  
Lite sega efter att tåget blivit försenat två timmar hem från Emmaboda igår, behövde jag vakna till och fylla på i morses.
Maskrosblad, nektarin, banana, lucuma, ingefära och vatten. 
Lade ut denna bild på instagram och skrev-när du väl börjat med gröna smoothies finns ingen återvändo. Gröna blad, klorofyll, solljus ; grunden för livet.
Green for Life
Erica 
 
PS. Vill du läsa mer om grönisar, jag har skrivit en bok om dem ” the Green smoothie miracle” som du hittar på internet bok shoppar och massor av recept hittar du på hemsidan 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »