Yay! Sverige har blivit 13 raw food inspiratörer rikare

aug 13, 2015

I söndags sa vi hej då och på återseende till varandra på Solhälla. Det var den sjätte gruppen som diplomerades på utbildningen till Raw Life Educator. 
Jag hade kunnat bombarderat med bilder på instagram och Facebook men när bilen parkeras på Solhälla och jag möts av den lugna djupa sjön går jag och de andra in i en bubbla. Det är otroligt fint att få låta världen utanför vänta några dagar…. 
Under våra dagar tillsammans delade vi många goda rätter, flera skapade utav deltagarna men vi delade också skratt, tårar och verklig kvinnlig gemenskap. Bokstavligt fullmatade med inspiration, mat och glädje till det råa livet fortsätter vi med händerna i varandras ut i Sveriges alla hörn för att fortsätta dela med oss av gröna hjärtan????. 
Nackdelen med att vara i bubblan är att telefonen får vila och jag fick inte förevigat all vacker mat och fina människor men allt finns förevigat inom mig. 
   
Förberedelser i köket kvällen innan. Assisterande lärare Kristfrid Warner och Ebba från ebbas kök i Helsingfors 
  
  
Ett av teman under andra tillfället var desserter???? 
Raw tiramisu 
  
Kitte och Madde hade italienskt teman  
  
Indisk på tallriken   
Vilket håll fotograferas man ifrån?   
Gulfidan från Gråw fixade i köket   
Raw phad thai i regnbågens färger ( Pride thai!!!)   
Finklädda och förväntansfulla   
Diplomeringsskål med vackert tilltugg
    
  
Mi och Lena 
    
Raw grillbuffe inte upphettat över 42 grader! 
Hela fina gänget av magiska kvinnor som gör skillnad i världen????. 
Från en bubbla vid en sjö till en annan…. Just nu vid åtta på morgonen ser jag ut över sjön vid Borntorpet där dimman lättar… Om några timmar kommer deltagsrna till Sam och mitt retreat Raw food ???? Yoga. 
 Grateful Erica  

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »