Kurser hösten 2009

nov 3, 2009

Välkommen till en höst med Raw Food
Ge dig en höst med den bästa maten och massor av livskraft! Följ med på höstens kvällskurser i raw food som har sju inriktningar eller låt dig inspireras i en heldagkurs på en helg! Läs mer om kvällskurserna vid respektive kurs, och känn efter vad du vill veta mer om.
Heldagskurs:20 september, tid 10-16
Under en heldagsinspirationskurs får du en djupdykning i vad raw food är, hur du äter och lever med raw food. Du lär dig tillreda härliga frukostar, energifyllda luncher och middagar samt läckra snax/mellanmål/desserter. Perfekt för dig som vill veta hur du börjar med raw food som en livsstil eller bli inspirerad om du redan har börjat med raw food.

Onsdagden den 21 oktober, tid 18.15 21.15:
Detox– hösten och våren är de bästa tillfällena att detoxa. Då gör naturen sina sin egen detox med höst-och vårdagsjämning. Under kvällen får du bl.a reda på varför vi behöver göra en detox, vad som händer under en detox och du får ett tredagarsprogram för din egen detox samt att en detoxdag demonstreras och provsmakas.
Söndagen den 25 oktober, tid 10-16:
Heldagskurs- Under en heldagsinspirationskurs får du en djupdykning i vad raw food är, hur du äter och lever med raw food. Du lär dig tillreda härliga frukostar, energifyllda luncher och middagar samt läckra snax/mellanmål/desserter. Perfekt för dig som vill veta hur du börjar med raw food som en livsstil eller bli inspirerad om du redan har börjat med raw food.

Onsdagen den 28 oktober, tid 18.15- 21.15:
Raw Food och träning hur fungerar raw food och träning ihop? Varför är det viktigt att träna när du äter raw food? Varifrån kommer proteinet, fetterna och kolhydraterna? Behöver vi kosttillskott när vi tränar och äter raw food? Dessa är några av frågorna som besvaras under kvällen och du får prova olika träningsdrinkar/snax

Onsdagen den 4 november, tid 18.15-21.15:
Syra/Basbalans och födoämneskombinationer– hur påverkar en sur/basisk kropp vår hälsa? Vad kan du göra för att bli mer basisk i kroppen och på så sätt öka ditt immunförsvar? Hur ska födoämnen kombineras för att underlätta matsmältningen? Du får smaka på rätter som naturligt sänker ditt ph och har den rätta kombinationen.

Onsdagen den 11 november, tid 18.15-21.15:
Raw food och barn- hur fungerar det att ge barn raw food? Vad ska vi vara uppmärksamma på som föräldrar? Hur kan du ge ditt barn godis utan socker, kakor fria från mjöl, laktos och ägg och tårtor utan grädde? Här får du chansen att smaka mycket god barnmat som även passar vuxna.

Onsdagen den 18 november, tid 18.15 -21.15:
Raw food och träning hur fungerar raw food och träning ihop? Varför viktigt att träna när du äter raw food? Varifrån får du proteinet, fetterna och kolhydraterna? Behöver du kosttillskott för att tränar och äter raw food?  Dessa är några av frågor som besvaras under kvällen och du får provsmaka olika drinkar och snax.

Söndagen den 22 november, tid 10-16:
Heldags kurs- Under en heldagsinspirationskurs får du en djupdykning i vad raw food är, hur du äter och lever med raw food. Du lär dig tillreda härliga frukostar, energifyllda luncher och middagar samt läckra snax/mellanmål/desserter. Perfekt för dig som vill veta hur du börjar med raw food som en livsstil eller bli inspirerad om du redan har börjat med raw food.

Onsdagen den 25 november, tid 18.15-21.15:
Lunch/Middag- lär dig hur du på enkla och goda sätt kan variera dina luncher och middagar.

Onsdagen den 2 december, tid 18.15-21.15:
Desserter- den här kvällskursen behöver bara en presentation. Njutning för mun, kropp och själ! Denna kurs har ersatts med raw food och träning!

Söndagen den 6 december, tid 10-16:
Heldagskurs- en heldag med inspiration till ett mer raw julbord! Traditionella julrätterna kommer att tillredas och avsmakas. Och inte att glömma, ljuvligt juliga sötsaker .

Lördagen den 12 december, klockan 15-19:
Välkommen till ett Raw julbord! Ett eko och raw food julbord/tallrik dukas upp och avnjuts i julmyset. Drop in mellan 15-18, dock behöver vi din anmälan för att kunna förbereda din luciaafton så stämningsfylld som möjligt. Pris per tallrik 425 kr.
En raw tallrik består av: Fördrink, förrättstallrik, kallrättstallrik, varmrättstallrik, sötsakstallrik samt dryck och julsnax.
Anmäl till erica@pzi.se
Plats: Kurserna hålls på, Mitt i centrum, Götabergsgatan 20, 411 34 Göteborg.
Kostnad: Heldagsinspirationskurs 1200 kr
Kvällskurs 450 kr. Anmäler du dig till fyra av kvällskurserna vid samma tillfälle får du en rabatt av 50 kr per kurs.

Anmälan: Anmälan gör du senast måndagen i samma vecka som kurstillfället, om inget annat anges. Begränsat antal platser. Avbokning fram till en vecka innan kurs får du full betalning åter. Från en vecka till tre dagar innan kursen får du halva kurskostnaden. Avanmälan tre dagar innan kursdatumet fram till kursdagen, ingen återbetalning.
För anmälan eller frågor maila
erica@pzi.se

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »