Camino Magasin firar 3 års jubileum

apr 30, 2010

Camino magasin omslag

Alla Caminos omslag

Camino Magasin firar 3 års jubileum

Camino är ett livsstilsmagasin som inspirerar till hållbar konsumtion. Integritet och självständighet är ledord vid magasinets produktion. Camino är inte beroende av bidrag och tillhör ingen stor mediekoncern. Magasinet finansieras genom Caminos vänner och annonsörer samt av prenumerationer och lösnummerförsäljning. Tidningen är en ny röst i medievärlden som vill utmana det rådande tänket kring vår konsumtion. Inspirationen kommer från det brittiska, etiska livsstilsmagasinet New Consumer men har tagit fasta på svensk form, grafik och den svenska marknaden.”

Goodie bag från Reagera

Goodie bag från Reagera på Bangatan i Göteborg


I onsdags firade tidningen Camino 3 år! Som Caminovän fick jag möjlighet att vara med på deras födelsedagskalas och få en present också. I fina goodiebagen från Reagera,  fanns mungbönor från Hedenborgs, skön kräm från Weleda, detox te och annat smått och gott – kändes som  när man var liten och hade fiskdamm.
Caminos Caroline och jag

Caminos Caroline och jag


Caroline på Camino kontaktade mig januari 2007 för ett reportage i tidningen – raw food picknick! Saga var liten, liten och fick följa med mamma ut i januarikylan på en raw picknick. Fast inomhus:) Tobias som fotograferade hade lagt konstgräs, dukat engångsmaterial av återanvända material så det blev lite sommarfeeling. Om jag kommer ihåg rätt så fanns det linfrökex med olivtapenad, cashewsmör, sourcreamost, fransk lunchsallad, snax bollar och lemonad på picknick filten – alla recepten kom från ”raw food på svenska” som ännu inte då hade kommit ut. Så det var väldigt roligt att få komma tillbaka till Camino och fira dem!
Camino gillar naturen

Camino gillar naturen


Gillar du att läsa tidningar som ger dig bra info, lite medveten flärd och ett hållbart tänk – börja prenumerera på Camino. Jag har varit prenumerant i flera år och har sparat varenda tidning. Du får bra läsning och gör en bra grej för vår jord på samma gång! Winwin kallas det:)

read and enjoy

Erica
Long Live Life!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »