Rawfood och Jivamukti retret på Mallorca

aug 31, 2010

Se en sekvens i slutet av texten och läs mina egna erfarenheter av Jivamukti yoga!
Följ med Erica Palmcrantz och Petra Wigermo på ett retreat i hälsans tecken på Mallorca. V bor på den rustika Mallorikanska gården Cás Bernats. Varje morgon börjar vi med 1,5 timme yoga ute vid poolen där vi från berget blickar ner över Sóller och Medelhavet.
Därefter går vi till köket där Erica har förberett dagens frukost. Vi kommer tillsammans att förbereda lunch eller middag för att lära oss mer om hur man på ett snabbt och mycket enkelt sätt förbereder lika utsökta som nyttiga maträtter. Tidigt kvällsprogram med meditation. Vandring i bergen, bada i poolen eller i Medelhavet eller varför inte bara ligga i skuggan och läsa en bra bok.
För 6990 kr får du:
*Boende – del i dubbelrum
*Ekologiskt och lokalt odlad mat till frukost, lunch och middag, naturligtvis är det raw food
*Daglig yoga och meditation
*Undervisning i raw food:ens spännande värld genom praktisk handledning
*Hälsoprofil
Raw food är frukt, grönsaker, nötter, frön, bär, rotsaker, torkad frukt, alger, skott, groddar och kallpressade oljor samt honung. Råvarorna upphettas inte över 42 grader, för att bevare maximalt med näring och livskraft.
Erica Palmcrantz – är utbildad raw food kock. Hon har skrivit boken ”Raw food på svenska” och är nu aktuell med en ny bok ”Raw Delight”, www.rawfoodbyerica.se
Petra Wigermo- certifierad Jivamukti yogalärare, Raw food kock samt Holistisk Hälsorådgivare. Ägare och grundare till Atmananda Lifestyle, www.atmananda.se
Anmälan och mer info: maila petra@atmananda.se
Long Live Life!
yogarawfoodretratet
Kika på en sekvensinom jivamukti yogan här!
Mina personliga erfarenheter av Jivamuktiyoga är när jag var gravid med Saga i femte månaden då jag och min man Sam var i New York. Studion som ligger vid Union Square ligger högt uppe i ett hyreshus och inte kunde vi tro att en helt egen värld skulle finnas där på ett av våningsplanen. När hissdörrarna öppnade sig var det som att stiga in i yogans magiska värld. Hela lokalen andades yoga. Klasserna går nästan varje timma och är helt fulla. Eleverna står packade som sillar, så gjorde även vi, fast jag gömde mig i bakre delen av salen med min lilla putande mage. Varje klass börjar med ett mantra och en aum som får varenda cell i kroppen att vibrera. Värmen stiger. Den dynamiska musiken, som är karaktäristisk för Jivamuktiyoga,  och tempot gör att den filosofiska mening som varje klass har och som läraren pratar om under klassens gång får landa inom en. En klass som vi tog var det faktiskt Uma Thurmans bror som höll. Deras pappa är en av de främsta buddhisterna i USA – så det var ett och annat wiseword denna klass… Helt genomsvettig efter en klass ville jag gärna duscha men eftersom grundarna Shannon och David väljer att utöva yoga för hela världen så finns det bara kallvatten =snabb dusch!
Efter en sådan klass var vi redo att äta. För min del så är det enda som min kropp vill ha ett efter yoga pass är det raw food. Raw food och yoga är en perfekt kombination och förstärker utvecklingen. Om det kommer jag att berätta mer om under retreatet:)!
Jivamukti yoga förespråkar en vegetarisk kost för att återigen utöva yoga i alla delar av livet- och i yogalokalen på Union Square så finns ett utsökta vegan och raw food måltider perfekta för en hungrig yogi!
Häng med till Mallis – och känn energi inför vintern!
Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »