Blogg

Påskdessert

Påskdessert

Med värme och sol som visst ska komma till påsken enligt det väldigt pålitliga prognoserna så vill jag ha en jordgubbssorbet som påskdessert. Prova du med att njuta av en härlig jordgubbssorbet!

500 gram jordgubbar

2 msk mandelmjölk

3 msk lucumapulver

2 msk agavesirap/honung/ yaconsirap

toppa gärna med cacao nibs

Tina jordgubbarna i rumstemperatur i cirka 10-20 minuter. Kör dem i matberedaren tillsammans med mandelmjölken. Tillsätt övriga ingredienser och kör igen. Servera i söta skålar och toppa med cacao nibs. Bästa påskdesserten!

2 svar till “Påskdessert

  1. Jessica skriver:

    Tack för tipset! Igår kom din bok Raw Delight på posten och det vattnades i munnen när jag bläddrade igenom. Wow säger jag bara! Vår familj ansvarar för desserten till påskmenyn och jag hoppas hitta något passande i din bok.
    Ha en härlig dag!
    Jessica

  2. Erica skriver:

    Låter helt underbart! Ska bli kul å höra vad de andra tycker!
    Ha en härlig påsk!
    Kram
    Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.