Nyheter

Sprudlande kväll på HÄLSA med raw food

IMG_5998

I samarbete med tidningen HÄLSA hade vi en sprudlande inspirationskurs i raw food med cirka 70 personer. Tiden gick otroligt fort och vips så var kvällen över, och Erika ( en annan raw food Erica), som hjälpte mig hade varit fullt upptagen för att hjälpa mig att förbereda ljuvlig raw food att  bilder från kvällen inte blev så många;). Däremot hade jag turen att Christer från Holistic, som du ser leende i bakgrunden tagit många härliga bilder och bloggat från kvällen. Kika här för mer bilder och inspiration!

Ett nytt datum är nu bestämt med HÄLSA! Den 30 november blir det kvällsinspiration med julgodis på programmet. Mer info om denna kväll hittar du snart på hemsidan, HÄLSA hemsida och i tidningen.

Också i oktober händer det roliga saker i samarbete med HÄLSA – en hel helg tillsammans; HÄLSA, raw food och yoga ( med min man Sam)!

”13–16 oktober arrangerar HÄLSA en raw food-weekend på Masesgården.

Under den här hösthelgen i oktober kommer Erica Palmcrantz Aziz att ge dig praktiska grunder och mycket inspiration kring att leva ”rått”. Du kommer också möta HÄLSAs andreredaktör Susanne Hovenäs och Ericas man yogaläraren Sam Aziz som kommer att leda yoga.

ORDINARIE PRISER från 5 340 kr per person i enkelrum, från 4 670 kr per person i dubbelrum, men som prenumerant får du 10 procent rabatt (ange ditt prenumerationsnummer vid bokning). I priset ingår helpension med god och sund vegetarisk mat samt föreläsningar av Erica, yoga med Sam och många träningsmöjligheter.

INFO OCH BOKNING
tel 0247-645 60,
www.masesgarden.se.”

Tills oktober och november kan du bli inspirerad till mer raw food och energi i din vardag genom att slå dig ned i soffan och kika på den här dvd:n!

2 svar till “Sprudlande kväll på HÄLSA med raw food

  1. Vilken snygg kille i bakgrunden!

  2. Anna skriver:

    Vi gjorde zucchinipastan och mandeldressingen till middag igår kväll; såå gott!! Till helgen blir det bananasplitcupcakes…mmm=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.