Blogg

Saladsmaster i raw food köket

Saladsmaster är ett företag som arbetar med kvarnar och kastruller som är framtagna av en speciell princip. Tommy från Saladsmaster var en gång hemma hos mig och lagade mat- du kan läsa inlägget här, även tips på fred med mänskligheten får du läsa där, från min egna studiecirkel jag hade på bloggen om Gabriel Cousens bok Den sjufaldiga freden.

Med kvarnen kan du göra din raw:a mat lite roligare, även den andra maten med för den delen. Här ser du vad jag lyckades åtstadkomma.  Tänkte göra de raw pommes fritsen som vi njöt av på Raw Life festival i helgen. Vill du se kvarnen i action kika här på youtube, klipp 1 och klipp 2 ( får inte till att lägga in klippen direkt in i inlägget..)

French Fries, Waffles or squares?

Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.