Utlottning – Grodd låda

aug 23, 2012

Groddlåda från Cult
Du som följt mig på bloggen har fått läsa att något nytt spirar!
På bilden ser du en helt ny produkt som finns för oss raw food:are – en groddlåda som inte bara är effektiv utan också snygg! Cult Design är det som tagit fram denna toppengrej som gör att det inte längre finns några ursäkter att grodda hemma.
Nu får du en chans att vinna en grodd låda du med att pryda ditt kök med. Skriv på min vägg på facebook hur du helst äter dina groddar?
Skriv på min vägg på facebook, se länk, och skriv hur du helst äter groddar? Som vid tidigare utlottning så hjälper Saga mig att välja en utav er som vinner utlottning. Vinnaren får ett meddelande via facebook. Du som inte har facebook kanske kan ”låna” en kompis konto för att delta i tävlingen eller sända mig ett mail, så lägger jag ut dina ord på väggen. Vinnaren i utlottning dras den 5 september.
På bilden ser du en hel burk med mungbönsgroddar. Dessa åkte ned i vår Green Star för att göra en superpower grodd juice, smaklökarna kanske inte hoppas av välbehag men jag kan lova att kroppen gjorde det;).
Läs gärna mer på Cult Designs hemsida.

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

1 kommentar

  1. Lena Landby

    Groddar som snacks, i sallad, En bädd av groddar och uppå ligger kikärtsbiffarna, i höstgens underbara soppor you name it!!
    Ett måste i hemmet för oss Groddlovers <3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »