Månadens recept – Maca hjärtan

mar 28, 2013

 
8411483678_90a92942e5
Macahjärtan är en inspiration från Kate Magic och Erika Billysdottir (som erbjuder fantastisk mat om du vill få bästa raw fooden caterade kika på Erikas hemsida, www.frontraw.se). Endast sötade med mesquite och är perfekta att ha i frysen för en snabb påfyllning av ny energi och även få något nyttigt sött.
100 gram macapulver
100 gram mesquite pulver
150 gram kokosolja
1 tsk vaniljpulver
valfritt, 3 droppar stevia
Gör kokosolja flytande i ett ljummet vattenbad. Blanda ihop allt noga med en visp eller gallel. Häll i en rektangulär form eller i små silikonhjärtan formar. Ställ i kylen eller i frysen tills de stelnat. Förvara kallt.
 
Du som prenumerant har tidigare fått  två länkar i tidigare inspiratonsbrev till de TVÅ GRATIS  e-böckerna och du som är ny prenumerant fick det när du registrerade dig. Har du vänner, bekanta och familj som också vill ta del av e-böckerna, be dem bara gå in på www.rawfoodbyerica.se och där kan de lätt skriva in sin email-adress och vips, få gratis recept som kan inspirera dem till mer raw food!
En av e-böckerna är laddad med mumsiga recept hur du kan göra raw food med superfoods, där jag stått bakom kameran alldeles själv och Lina Bergström formgivit.
Den andra e-boken är en bonusbilaga till boken ”Raw food – ett lättare liv”, med härliga foton av Anna Hult och skickligt formgivet av Lina Bergström. Det här var ett kapitel som var tänkt att vara med i boken men det fick inte plats helt enkelt, men för att du inte ska gå miste om detta avsnitt får du det här istället.
 
For your strength and happiness!
Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »