Blogg

Intention för hösten

Art of Living Green

Foto Bianca Brandon-Cox ( från ”The New Art of Living Green”)

Jag har en bok hemma som heter klara intentioner. Nu har det legat på vinden sedan vår Spanien tripp men bokens budskap finns med mig så gott som varje dag. Att sätta klara intentioner; för dagen, för ett projekt eller något som du behöver göra upp en riktning för innan, så är klara intentioner något av det bästa för mig. När jag blir distraherad eller ofokuserad från det som jag gjort klart för mig själv, är det så enkelt att hitta riktningen igen, genom den klara intentionen jag hade.

Just nu när sommaren gått över till höst (men veckan verkar erbjuda några fina sommardagar ändå), funderar jag över min intention i höst. Den ska bli lika klar som den krispiga klara höstluften. Och med denna luft ska intention växa sig starkare i mig; eller omformuleras om det så behövs. Vilken blir din intention för hösten?

It is all about intentions

Erica

2 svar till “Intention för hösten

 1. Taina Kenttä skriver:

  Raw Smink aldrig hört talas om vad kan det vara? Skulle jag gärna
  vilja veta.

  1. Erica skriver:

   Yes, du är med i utlottningen:)
   kram
   Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.