En enkel frukost till Luciamorgonen som jag hittade bland tidigare recept som jag inte publicerat i böcker. Så den kommer här på bloggen istället!
Jag ska göra raw pepparkakor, saffransgranola ( se granola i ”Mitt Nya Raw food Kök” och lägg till saffran:) och servera med kall mandelmjölk, ljummen varm choklad, äppleglögg och chokladcrisp med quinoapuffar ( puffarna dock ej raw) . Och så klart choklad med wild orange droppar i från Doterra – (ett måste!) till helgen för att ha klart när bebisen har tittat ut.
Lucia frukost, 2 portioner
Lucia måste firas med saffran och pepparkakor! Komplettera med saffransknäckebröd, pepparkakor, varm choklad och grönkålschips.
2 äpplen, rivna på den grova sidan på rivjärnet
rivet citronskal från 1 citron
1 tsk kanel
GRÄDDE:
2 dl cashewnötter
2 dl vatten
1 – 2 påsar saffran
1 msk mullbär
TILLREDNING
Blanda de rårivna äpplena med citronskal och kanel i två skålar. Låt stå och dra in smakerna medan du gör saffransgrädden. Mixa cashewnötterna i mixer med 1 dl vatten. Tillsätt mullbär och en påse saffran och mixa igen. Späd med mer vatten tills du har en ”gräddig” konsistens och smaka av om du vill ha mer saffran. Klicka på grädden ovanpå äpplena.
She that comes with the Light
Erica
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli! ashtanga * yin * meditationfilosofi * pranayama * matinspiration Med Maria Boox, Erica Palmcrantz& Susanne Hovenäs Nytt, unikt samarbete mellan Maria Boox, Erica Palmcrantz & Susanne Hovenäs! Harmoni # Energi #...
Härligt!
Kolla in min blogg där jag berättar om hur jag botar psykisk ohälsa genom bland annat raw food!
http://www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu
Verkligen inspirerande!
Kram
erica