Blogg

Varm chokladchia pudding

IMG_5988.JPG

Det här lade jag ut på Instagram och Facebook i morses! Klicka här för att se fler recept med Superfoods.

Warm chocolate chia pudding for breakfast! Chiapudding was one of the most googled words 2014. I understand why. This magical seed do it all! This morningi made the quickest easiest warm chocolate chiapudding. Almond butter ( the white from monki is unfortunately not raw…), water, raw cacao powder, coconutpalmsugar and chia seeds. Put it all in the blender. Spice it up with cinnamon, cardamom, vanilla and dried ginger, for more warmth. Pore into a pot and heat for a short moment, until slightly above body temperatur ( use your finger:). Have a great day kings and queens ! ?#?chiapudding? ?#?warmrawbreakfast? ?#?rawcacao? ?#?coconutpalmsugar? ?#?almondbutter? ?#?needaboostforbreakfast? ?#?superfoods? ?#?rawfoodbyerica?Chia is hot!

Erica

2 svar till “Varm chokladchia pudding

 1. Chatarina skriver:

  Läste receptet på chokladchia pudding som var på P4 extra kan det stämma. För när man läser receptet finns ingen honung med men i hur man ska göra puddingen. Sedan undrar jag om det är en morgon gröt eller en efterrättspudding
  Med vänlig hälsning, chatarina

  1. Erica skriver:

   Hej!

   Du kan äta den som vilket som. Honung är inget måste men gott att röra ned:).

   Kram Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.