Blogg

Cocorons

IMG_7227.JPG

 

Ett utav de galet goda recepten var Cocoroons.

Så så gott och så enkelt. För enkelt nästan så man kan göra det varje dag – ha ha!

Prova du med och se hur länge du kan förvara dem innan de tar slut. Jag gissar på en halv dag;).

Köp ditt exemplar här !

Följ Erika på Facebook, Instagram ( Frontraw) och via hennes hemsida Frontraw.se.

Hon är desserternas alkemist.

6 1/2 dl kokosflingor

2 dl mandelmjöl

3/4 dl lönnsirap

3/4 dl smält kokosolja

1/2 tsk vaniljpulver

2 nypor salt

3/4 dl kakaonibs

Mixa samman kokos och mandelmjöl väl.

Tillsätt lönnsirap, kokosolja, vanilj och salt. Mixa jämt.

När massan i mixern är jämn blandar du ner kakaonibsen med en sked. Det går såklart att mixa ner dem också med då riskerar du  att mixa sönder kakaonibsen och kakan får en annan textur.

För att få formen använder jag en glassskopa. Har du ingen går det bra att forma kakorna med händerna. Ställ in i kylen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.