Blogg

4-5 mars kurs i hur du blir din egen raw food kock!

 

 

Bli din egen hemma raw food kock 4-5 mars i Stockholm!

Kom med på en helg där du får grunderna i hur du själv kan bemästra ditt kök med raw food.

Jag har i samarbete med Bontravel satt samman en kurs där du får kunskap, tekniker och det du behöver för att själv komma igång att tillreda raw food hemmavid. Du bjuds in i raw food livsstilen och du kommer att lära dig att raw food okomplicerat, roligt, vackert och GOTT!

 

Läs mer och anmäl direkt via denna länk!

Kom med på två dagar fyllda med allt du behöver veta för att komma igång och blir din egen raw food-kock! Vi tillreder, smakar, äter och skapar raw food tillsammans i Urban Delis Matstudio! Du får även en inblick i raw food som livsstil och hur du kan tillämpa det i ditt liv.

Kursledare Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food-drottning med ett flertal storsäljande böcker i bagaget. Hon håller kurser och föreläser om raw food, och brinner för att inspirera människor till en hälsosammare livsstil. Hon driver också den populära bloggen Raw food by Erica.

Innehåll
 • Vilka redskap behöver du i ditt raw food kök
 • Bygg ditt raw food skafferi – råvaror och ingredienser
 • Kortfattad näringslära
 • Kunskap hur du skapar olika raw food rätter
 • Vad är detox och hur kan du göra det på hemmaplan
 • Ekologisk hygien
 • Superfoods för superkrafter
 • Raw food som livsstil
Info om kurser:
Datum: 4-5 mars
Plats: Urban Deli, Luntmakargatan 25, Stockholm
Tid: 09.00 – 16.30 båda dagarna
Pris: 2 795 kr

Önskar du anmäla dig till kursen mejlar du ditt namn, adress och telefonnummer till matilda.bergfeldt@topphalsa.se så får du en bekräftelse på mejlen.

Vad ingår:
 • 2 dagars föreläsningar
 • Kursmaterial
 • Praktiska övningar
 • Alla nyttiga mål båda dagarna
 • Diplom
 Kan du inte komma med den här helgen men behöver en helg som ger dig en kickstart i rätt riktning med kost, hälsa och träning? Kom med den 24-26 mars!

24-26 mars – Mama på Rymmen med topphälsa!

Ta chansen och häng med på tidningen mamas temahelg ”mama på rymmen” med träning, hälsa och välmående i fokus. Vi tränar roliga pass, övar på löptekniken med Jessica Didrikson från Runday, tränar funktionell styrka med Maria Wigbrant, yogar med Camilla Bonnicel i lugn atmosfär med utsikt över Stockholms skärgård och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Dessutom njuter vi av god mat, badar badtunna, umgås och träffar nya vänner. Under helgen håller raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz workshop där vi lär oss laga enkla och hälsosamma mellanmål som vi sedan smakar på.

Vi ser fram emot en härlig träningshelg tillsammans med er!

Läs mer och anmäl er här!

2 svar till “4-5 mars kurs i hur du blir din egen raw food kock!

 1. Anna-Karin Nilsson skriver:

  Hej.
  Jag var inbokad på Mama på rymmen nu i helgen som blev inställd. Såg så emot att få bli inspirerad av dig. Hade redan bokat tågbiljetter upp så nu undrar jag om du kan tipsa mig om någon rawfood workshop eller föreläsning som äger rum i Stockholm under helgen?
  Tack för en underbar och inspirerande blogg

  1. ericapa skriver:

   Hej Anna-Karin!

   Men så tråkigt att vi inte får ses, en annan gång i framtiden. Jag vet dessvärre inte någon workshop etc men jag kan tipsa att göra din egen rutt bland alla fina butiker och caféer. Matapoteket på Söder, Paradiset affären, Gryningen, Eat, Sthlm Raw i Hornstull – ja, du kan få en helg full med inspiration och goda stunder!
   Kram Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.