Blogg

#jfbröllop10juni2017

Fredrik friade till Johanna vid ett vattenfall i Åre och igår var det dags att växla ringar. De hade valt en helt otroligt vacker liten kyrka belägen kring ängar och gamla träd cirka 50 minuter norr om Stockholm.

Johanna och jag möttes för första gången på en föreläsning med Holistic och har sedan dess lärt känna varandra. Vi har delat vår passion för hälsa och livet. Hon är en toppföreläsare inom ämnet hälsa och suverän näringsterapeut/ hälsocoach som både utbildar hälsocoacher och även hjälper personer för att få den mest optimala hälsa på alla plan.

Magin började redan vid första anblicken där Fredrik stod i kyrkan och väntade på sin blivande fru.

Inte ett öga var torrt i kyrkan när de sa JA Absolut – till varandra <3.

Ren kärlek och lycka strålade det nygifta paret!

Fina Johanna!

De regntunga molnen höll sig högt i himlen och vi gäster minglade och svarade på roliga frågor tills det var dags för bröllopsskålen!

En selfie fick det bli på oss….

Galet rolig och bra idé från brudparet att göra en foto hörna med polarid kamera, där alla gäster fick ta på sig valfri utstyrsel som fanns på plats. Ta ett kort och skriva i gästboken. Helt sanslöst roligt!

Johanna älskar grönt, raw food och veganskt och det speglades på menyn där det fanns både veganskt och animaliskt alternativ. Förrätten var himmelsk!

Bröllopsmiddagen kantades av underhållande, hjärtliga och innerliga tal, där skratt och tårar blandades. Huvudrätten blev en succé och efterrätten, en kokosglass var så god så jag inte hann ta kort på den – hi hi.

Det vackra brudparet skar i den veganska och glutenfria bröllopstårtan vid midnatt, så fort hade kvällen tagit vägen. Jag som sällan äter tårta tog en bit och den var fantastiskt god! Dansen tog vid efter bröllopstårtan och veganskt vickning ställdes fram. Vid två tiden såg Sam och jag på varandra att det nog var dags att gå och lägga sig, trots att vi egentligen ville dansa ända in i gryningen med brudparet..

Thoresta herrgård i nattdimman….

Vi var många av gästerna som sov över på den anrika herrgården och fick njuta den bästa brunchen jag ätit på flera flera år. Johanna hade specat en lista och wow, vad köket levererade. Chiapudding, gröna smoothies, fruktsmoothies, nötter, frön, mandelmjölk, bär, frukter, juicer, raw bröd, frö knäcke, kikärtssmör ja allt fanns. Både det traditionella frukostbuffe blandat med de bästa alternativen.

 

Vi är så innerligt tacksamma för att varit en del av denna helg med Johanna och Fredrik, deras familjer, vänner och den kärlek, energi och glädje som de sprider kring sig. Magiskt är bara förnamnet. Ett minne för livet och påminner en om det viktigaste i livet…

Herr och Fru Bjurström – jag önskar er ” så levde de lyckliga resten av deras liv”… Det här är bara början på er saga, och jag vet att den kommer fortsätta lika lyckligt som vi alla bevittnade denna helg.

Kärlek och tacksamhet,

Erica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.