Okategoriserade

Kreativitet och tårtinspiration 

Saga, vår dotter på 9,5 år har oväntat 😉 blivit tokig i att göra tårtor. Hon kan sitta fastklistrad vid youtube för att se hur tårtor komponeras, dekoreras och presenteras. 

Som mamma vill jag stödja hennes visioner och kreativitet. Nu vill Saga baka vanliga tårtor med allt vad det innebär och det var en liten tröskel för mig att gå över inom mig, måste jag erkänna.
Med grädde, sockerpasta, choklad, tuggummi och glutenfria tårtbottnar i kundkorgen var hon helt exalterad av att göra sin första tårta. 

Det var inspirerande att se hur hon kom in i ett flow och ett skapande. Med youtube filmerna i huvudet gjorde hon sin egen version. En choklad täckt tuggummi surprise tårta!

Hon frågade försiktigt om jag ville smaka, mitt svar var – klart jag vill prova din tårta! 

Min kropp fick en omedelbar reaktion av råvaror som jag vanligtvis inte äter – typ sockerchock ;). Men jag kände hennes glädje och skapande i energin i tårta och det var så fint att få dela med henne. Sen sa jag till Saga att jag kanske inte kommer att prova att äta hennes tårtor varje gång eftersom jag inte mår helt toppen av dem. Det är okej mamma, svarade hon.

Kreativitet och skapande är en drivkraft i livet och att utforska även som vuxen då du försätts i ett flow, är en gåva. Den här sommaren utforska något nytt vettja!

Kram

Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.