Okategoriserade

Långhelgen i Skåne fortsätter

När vi ändå var i Skåne och ett lyckligt sammanträffande att min käraste vän Susanne var med sin familj i sitt sommarhus på Österlen, så for vi vidare dit från Mossagården. 

Ett litet smultronställe…. 

Vi hade också turen att pricka in årets största loppis i byn. Joho!!! Jag är lite loppis tokig men även en kräsen loppis fyndare;).
Grejer, grejer, grejer!! 

Det här blev min fynd. Jag letar alltid efter bra rekvisita till böcker, blogg och andra sammanhang. 

Glasskupor har jag redan tre utav men eftersom jag älskar att bjuda på glass så fick det bli fler:). 

Susanne och jag har gjort olika roliga projekt tillsammans och har framtida projekt som kommer ( bl.a. en pod!). Vår bok The New Art of Living Green tillsammans med Bianca Brandon Cox var en minnesvärd upplevelse. Det var helt otroligt flödande att skapa den. 

Susanne bjöd mig på fin fika… Love it! 

Saga och jag tog bilen till nationalparken Stenshuvud och tog ett snabbt dopp i det iskalla vattnet… kallt men uppfriskande! 

Vi samlade ihop stenar som minnen från vår helg. 

På måndagen gick vi upp tidigt och åkte till Malmö för att vara publik i Sommarlovsmorgon. Solen sken och stämningen var på topp! 

Det går inte att vara i Malmö utan ett besök på Raw Food House! 

En stoooor grön juice blev mitt val av allt härligt på menyn. Barnen åt glass och drack kombucha och mamma juice och en boll. Jag hade just då önskat att jag var superhubgrig för att smaka på alla läckerheter och godsaker på menyn.. men nästa g

Just nu packar jag upp från helgen, tvättar, ska komma ikapp med mail, planera arbetsveckan med två sommarlovslediga barn hemma och gnolar på Idas Sommarvisa -” för nu så har sommaren kommit”. 

Kram

Erica 

Ett svar till “Långhelgen i Skåne fortsätter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.