Blogg

Ljus!

Ljuset var som tydligast i sommarsolståndet 06.24 den 21 juli… Jag känner ljusets inverkan och vill aldrig gå och lägga mig på kvällarna… Det känns som jag vill suga ut det mest av dagen och ljuset. Vi är ljusvarelser, vi behöver ljus, vi kan både tända och släcka det inre ljuset inom oss, och även i andra tyvärr. Vi behöver inspiration, kreativitet, relationer, mat, sömn, vila, aktivitet som ökar ljuset inom oss. Med raw food i kroppen (och själ fast det kan kännas flummig för vissa) känner jag att jag har närmare till det som gör mitt liv ljust och hur jag ställer mig det både inre och yttre händelser. Jag tror att det är viktigt att hitta sina ”fylla-på-med-ljus” källor oavsett årstid. Mat är en stor del för mig, att äta livs-medel som har en hög näringstäthet och frekvens men även skriva, skratta, närhet, vila, träning och få inspirera dig här i inspirationsbrevet.
Eller som när jag fick frågan att vara med på podden Hälsosnack – här kan du lyssna på snacket.
 
I det här avsnittet intervjuar vi raw food-pionjären Erica Palmcrantz Aziz som skrivit ett gäng raw foodböcker, och både lever med och lär ut raw food. Erica berättar om vinsterna för hälsan med att äta mycket rå mat och varför hon blev helt såld på raw food för tolv år sedan. Vi får veta hur Erica gör för att maten ska vara enkel att göra, mättande och tillfredsställa alla sina smaklökar. Dessutom pratar vi om superfoods och hur maten kan påverka oss på helt andra och djupare plan.
Sedan i vintras har vi varit i planerar tagen med vår egen pod, soulsis Susanne och jag. Vi har gjort flera roliga projekt tillsammans och våra huvuden som alltid hittar på fler, flera helt ogenomförbara men löjligt roliga.- Se inlägg här från mitt besök hos Susanne.
Vårt arbetsnamn heter ”Det Råa Livet” och ska bjuda på livet i sin innersta essens, mat, eko beauty, relationer, känslor, DIY tips – tja allt som hör livet till. Det råa livet….
Provlyssnarna av podden har gett tummen upp och vill ha mer. Men just nu är det i en ”rå”, obearbetad form så stay tune till hösten!
pssst… Ett midsommar recept hittar du här.
Och måste också dela med mig av…..Raw Vegan Cruise… 
Helt helt magiskt! I år gör mina vänner i Kroatien sin Raw Cruise igen… Någon gång i framtiden drömmer jag både att vara där och hålla ett eget Raw Cruise Retreat….Boka din plats här.
 

* Get blown away by the beauty of Croatia
* Rejuvenate your body and soul
* Become the healthiest and happiest version of yourself
* Receive the lifestyle knowledge that took decades to learn
* Learn how to make the tastiest healthy food ever
* Make friends for life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.