Okategoriserade

Tillbaka till rötterna 

Min mamma levde i över 35 år i ett stort hus på landet. Mitt barndomshem som jag återvänt till för att lanttjejen i mig skulle få sin dos. Förra året sålde min mamma sitt stora hus och flyttar till Trollhättan. Staden där jag gick i gymnasiet och hade flera minnesvärda år och där mycket har hänt. 

Vi är just hemkomna från en kort vecka hos min mamma och jag har utforskat gamla platser men med barnen. Som här på bilden i det vackra skyddsområdet där jag druckit alldeles för många folköl som tonåring sprang vi nu runt på ängarna och lekte häst istället och tog en sorbet. 

Innan vi gick till Slussarna var vi med en av min brors barn på Innovatum. Jag blev helt till mig i Klimataffären. Olika matvaror finns representerade och de har en streckkod som visar hur mycket klimatpåverkan de har. Jag testade nog alla, och frukt och grönt var det bästa!! 
En dag tog vi med lunch och jag hittade super goda raw crackers på Coop som fick bli en bra kombo med sallad och körsbär. Perfekt för picknick eller snabblunchen/middagen med avokado och tomat. 
Vid sjön stod en bokbussen och vi är bokmalars allihop såvi lånade med oss ett gäng böcker! Extra kul är det att hitta en av mina egna böcker i hyllan! 
Jag hälsade även på en vän sedan 25 år på hans hus och gård. Han har skapat ett paradis på jorden med permakultur. Här ser du ett resultat av vad ett brinnande intresse kan bli. Helt helt fantastiskt!!

Vi tog med en raw paj och bjuda på men blev ändå bjudna på en läcker havtornssmoothie och dadelbollar. Så gott! 

Dessa dagar var att vrida tillbaka klockan på något sätt- möta fina vänner som jag haft under majoriteten av mitt liv men de senaste tio åren inte träffat knappt, gå i tonårsflickans fotspår och upptäcka att gå tillbaka vad som hänt under åren men ändå som tiden stått stilla.

Kram

Erica 

Ett svar till “Tillbaka till rötterna 

  1. Martin Svensson skriver:

    Tack för ett fantastiskt trevligt besök och underbart god paj. Det var så trevligt att träffas igen och jättetrevligt att får träffa även dina härliga barn. Ni är välkomna åter när ni vill. Jättekram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.