Okategoriserade

Raw Life festival på Mundekulla är igång!

Redan slutet på dag 2 på Raw Life festival 2017. Tid och rum och världen utanför Mundekulla försvinner liksom. Ett paradis på jorden – så sant så. Mundekulla en plats i mitt hjärta och en plats att återvända till. Peter Elmberg med team vårdar, utvecklar och ger sitt hjärta till platsen och fyller den med magiska möten. 

Vi kom sent onsdags kväll, vid midnatt, direkt efter min föreläsning på Stadsbiblioteket. Så det var superskönt att en dag att landa på att kunna vara fullt ut här på festivalen.

Det serverades en supergod thai lunch gjord av Matapoteket. 

Hela familjen är med:)! Sam ska ha två morgon yoga klasser för den morgon pigga.

Programmet är fullt med spännande aktiviteter. Jag har två workshops med olika inriktningar- nice cream och Superfoodboost recept!

I caféet finns sådana lyxiga läckerheter!! 

Kristfrid Warner , assisterande lärare på Raw Life Education, skapar godsaker till caféet och delar med sig av hennes bästa desserter på workshops.

Liv går loss på kanelbullen! 

Fin hjälp från Ulla med att dela ut smakprover efter nice cream workshopen.

Wow! Maten är hjärtat i festivalen och helt helt gudomlig god. Jag ska vara än mer flitig att ta bilder, glöms lite av att fånga på bilder när man är fångad i stunden av allt här. 

Maria och Johan från Matapoteket skapar den fantastiska maten. Vilken lyx att få marineras i deras mat 🙂

På eftermiddagen deltog jag i Camilla från Happy yoga gong bad, en upplevelse som är svår att beskriva med ord… måste upplevas. Imorgon får vi ännu ett tillfälle!

Under kvällen höll Elin Telius och Peter Elmberg en konsert. Elins jojk och sång fick mig till tårar. Sök henne på youtube och få del av hennes jojk. 

Snart midnatt och jag ska lägga mig och sova men jag vill att morgondagen ska vara här fort!! För jag längtar till att yoga, smala frukost och uppleva allt spännande som morgondagen rymmer.

Kram

Erica 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.