Okategoriserade

Utlottning Boken Superfood Boost

Med erfarenhet så vet jag att det är innan hösten slår till och när förkylningar börjar härja, som man måste boosta som mest, för att ha ett starkt immunförsvar. Då kan jag inte låta bli att ha en tävling om vem som vill vinna ett signerat exemplar av boken Superfood Boost!

Boken innehåller superenklar, boostande recept med råvaror som du hittar i din matbutik. Kanelbolle, smulpaj, grönkålssallad, drycker, mangobowl! Du får också veta varför du ska äta de 25 bästa råvarorna 🙂

Skriv i kommentaren nedan varför just du behöver boosta inför hösten! Skriv din motivationen och kom ihåg att skriva din email adress så jag kan nå dig som vinner. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av september månad.

37 svar till “Utlottning Boken Superfood Boost

 1. sofie kamkar skriver:

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann boken eftersom enkla recept är precis vad jag behöver. Jag har ett nedsatt immunförsvar som gör att jag är i extra behov av att boosta mig. Det bidrar förhoppningsvis till att jag kan få njuta av hösten med promenader, konserter och meningsfullt arbete istället för att tillbringa tiden inomhus i sängen med förkylning..

 2. Gerd Rynvall skriver:

  Jag bor i Shanghai sedan 1 år och stannar ytterligare i ett år. Under hösten och vintern försämras luftkvaliteten och jag vet att jag behöver stärka mitt immunförsvar för att stå emot de extra angrepp som miljön ger. Jag älskar ren, näringsrik kost och behöver tips på enkla recept för tillgången på bra odlade ingredienser är dålig men under utveckling, vilket jag stödjer genom att betala höga priser. Precis som jag gjorde i slutet av åttiotalet och nittiotalet i Sverige.
  Gerd.rynvall@yahoo.com

 3. Caroline Brusman , caroline.brusman@hotmail.com skriver:

  Hej!
  Jag skulle bli så glad om jag vann Superfood boost-boken. Jag har en stor familj med man och fem barn och det vore toppen att få goda och nyttiga recept som kan hålla alla familjen friska och pigga och ge extra krafter till skolarbete, jobb och träningar =)

 4. Sarah skriver:

  Hej Erica,
  Jag var med på ditt retreat på Borntorpet och har fortsatt med 100% rawfood sen dess. Jag mår bättre än någonsin och känner mig piggare, starkare och friskare. Men som för så många andra så brukar hösten innebära att jag blir trött, hängig och lite småsjuk. Detta vill jag såklart undvika och jag hoppas att med min nya kost få hålla mig på banan hela den kalla och mörka delen på året. Det vore häftigt om denna kosten faktiskt kunde göra att jag detta år slapp allt sånt! Allt är möjligt! Dock skulle det vara toppen med ny inspiration och härliga recept för att hjälpa mig på vägen. Så jag håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren av din bok! 🙂
  Tack för all din inspiration och värme du sprider!

  Nu satsar jag på den bästa hösten någonsin. Härifrån mot en friskare framtid med rawfood!
  Kram Sarah

  epost: xsarah86x@hotmail.com

 5. Ewa Hermansen skriver:

  Jag är mycket intresserad av att det jag äter är så nyttigt som möjligt. Jag äter mycket raw food och älskar det. Jag jobbar med människor som ofta inte mår så bra både fysiskt och psykiskt, så jag vill stärka mig själv så mycket det går för att vara till bästa hjälp för mina klienter.
  ewa_he@live.se

 6. Jenny Gustafsson skriver:

  Blev mamma för 3 veckor sedan för första gången. Så underbart, livet har verkligen fått en ny mening.
  Allt tränar mycket yoga och ätit nyttig mat.
  Men med lite sömn, bara en arm ( sonen på den andra ) och lite tid att ta hand om mig själv skulle det vara underbart att få lite tips och hjälp på bra snabba mellanmål. Vill ju vara en stark, glad och frisk mamma i höst.

 7. Jag behöver en kick för att koma igång ”på riktigt” med superfood till hela familjen som mår lite si och så på olika vis. Jag väntar på att få hem en riktigt bra mixer/blender samt slow juicer för att kunna få till en ny livsstil på bästa sätt och håller tummar & tår att jag vinner Supperfood boost! 🙂

 8. Maria Busby skriver:

  Eftersom jag var mycket trött och sjuk förra hösten känns det som jag behöver stärka mitt immunförsvar bättre detta år.

 9. Mari Bohlin skriver:

  Jag vill boosta mig för att vara ett god förebild för mina barn OCH MAN. Om jag visar vad jag äter och varför kanske jag kan få dom att vilja testa och göra som jag. Till detta behöver jag din bok så jag kan få en massa tips.
  mari.a.bohlin@swedbank.se

 10. Anna-Lena Ekström-Nilsson Högalyckan 20 41660 göteborg skriver:

  efter föregående vinter med 5 långvariga förkylningar vill jag försöka göra vad jag kan för att öka mitt försvar

 11. Anne-Sofi Ekholm skriver:

  Hej Efter 3 års sjukskrivning för utmattningssyndrom är jag nu på väg tillbaka ut i arbetslivet. Jag skulle väldigt gärna ta emot tips och recept ur din bok för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett hållbart liv. Varma hälsningar Anne-Sofi mamsan61@hotmail.com

 12. Nina Lindeman nlindem@gmail.com skriver:

  Hejsan! Jag skulle behöva få in en boost av helande superfood energi för att bygga upp ett dunder försvar mot höstens flunssabobbor. Dessutom skulle jag låta en del av den helande kraften ta sig ner till mitt knä som jag stötte rätt illa nån vecka sedan. Håller tummarna i utlottningen 🙂 Hälsar Nina i Helsingfors

 13. Med hösten för dörren, skolstarter och förkylningar behöver det boostas med goda och hälsosamma nyheter för att få barnen (och mannen) att äta nyttigheter och klara sig från sjukdom.

 14. Ulrika Delvret skriver:

  Jag behöver en höstboost för jag reser mycket och träffar mycket folk. Jag behöver också inspiration till ”på resande fot”-mat
  ulrika.delvret@tele2.se

 15. Liselott Sjögren / liselott.sjogren@hotmail.com skriver:

  Jag har bytt från arbetsplats till studier och hoppas att jag håller mig frisk i höst så jag inte missar några kurser och viktiga tentor🙏🏽

 16. Therese Lindgren skriver:

  Jag har nyligen med stolthet och glädje valt att helt bli vegan. Mycket av det jag tidigate lätt ätit på språng utgår och jag står nöjd med beslutet men fantasilös och orkeslös sedan en sommar främst bestående av oregelbundet extrajobbande. Hat brukat experimentera i köket och glädjas men nu sedan länge känner jag mig mest sugen på veganska godisdöskallar och lättsaltade chips – vilket inte lämnat mer efter sig än magont, fortsatt hunger och snabbt dalande expressenergi. Grönt hittas och köps in men idétorkan gör sig påmind. Att göra det enkelt. Att boosta denna fantastiska kropp enkelt och med fantastiska råvaror, det längtar jag och den efter.

  Hälsningar
  Therese i Umeå

  therese.lindgren@gmail.com

 17. Jag har precis börjat plugga på komvux och det är en stor omställning att sätta sig i skolbänken igen. Jag behöver verkligen få inspiration på hur jag kan boosta hälsan denna termin. Allt för att hålla mig pigg och kry. Därför vill jag vinna Superfood boost!😍

 18. Ojdå min mejladress råkade jag skriva i webbplatsrutan. Det är en sån där morgon 😊 så jag lägger till den här: veratheodoridoy@hotmail.com och hoppas vinna jättefina boken!

 19. Tillbakaflyttad till Sverige efter 15 år i Karibien möts jag och min lilla familj av ovan kyla, fukt och en massa nya dagis-basilusker. Nu gäller det att hålla focus och hälsa, då vägen innan vi landat i rutin och stabilitet kräver hårt arbete och styrka. I en djungel av råd och rön styr min instinkt emot dig och dina underbara recept och levnads inspiration. Tack för ditt ljus, du vägledande stjärna!

 20. Eva Antonelius skriver:

  Tonårsmamma till 2 underbara döttrar som börjar nytt jobb 1 oktober behöver all boost och inspiration för maximal energi, ork och immunförsvars höjande recept till hösten.

  eva.antonelius@gmail.com

 21. mgyllkrans@gmail.com skriver:

  Jag känner mig trött och lite höstdeppig. Ett signerat superfood boost ex skulle bara det ge lite extra energi.
  Monika Gyllkrans

 22. Åsa skriver:

  I början av sommaren slutade min mamma sin tid här på jorden. Min kropp har reagerat med stressyndrom och trötthet och jag äter och dricker helt fel nu. Med boken ”Superfood boost” kanske jag kan få en push i rätt riktning till en mer stabil tillvaro!

 23. Lisa H skriver:

  En boost är precis vad jag behöver då jag är i startgroparna att byta arbetsplats! Extra välkommet då det också innebär att jag börjar pendla 45 min istället för de åtta minuter på cykel som jag haft hittills till jobbet. Stor förändring för en extremt morgontrött person som jag!

 24. Therese B skriver:

  Både min man och yngsta barnet har börjat skolan i höst, vilket gör att hela familjen studerar utom jag som får försörja alla istället. Kan behöva lite extra energiboost för att orka tänka om och förenkla vår livsstil ytterligare så att vi alla mår så bra som möjligt i denna nya situation!

 25. marie@nu-mera.se skriver:

  att rusta sig inifrån och ut när hösten kommer med ruskväder och stressig vardag är vad man behöver. i mitt jobb som hälsopedagog kan man ibland tro att man ska kunna allt och vill hjälpa alla med en sund livsstil men ibland behövs det ”fyllas” på. Och då behövs en bra och klok bok att ta till.
  kram Marie

 26. jjosefinesnellman@gmail.com skriver:

  Skulle verkligen behöva enkla och boostande recept då jag är mammaledig med en liten en. Då hinner man inte alltid göra mat som tar länge. Ibland så behöver det finnas någon smoothie eller bowl färdigt i kylskåpet att bara slänga i sig då bebben är orolig och man inte hinner fundera på mat till sig själv 🙂

 27. petra skriver:

  2011 drabbades jag av en utmattning…det tog lång tid att komma till insikt och förstå vad som hade orsakat den.
  Många timmars läsning om vila, återhämtning, egen tid för att skapa energi, yoga och vad man bör äta för att åter läka sig. Några år har gått och är åter tillbaka i arbete och det är lätt att åter falla in i dåliga vanor…. yogan, andetaget, egentiden finns kvar men kosten har jag lätt att slarva med… Så en bok där jag kan få tips på att boosta mig bra…Hade varit gott! Med vänlig hälsning Petra

 28. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna boken för att jag tror verkligen att den skulle kunna hjälpa mig att bli piggare och starkare inför kommande utmaning. Är gravid med mitt fjärde barn och jag är så trött och orkeslös. Vill ladda min kropp med det bästa för att klara kommande förlossning och bebis tid😊💜
  sandra-senby@live.se

 29. Jag känner mig trött jättetrött och behöver tips

 30. Ulrika Ögren skriver:

  Färgglada hösten är härlig, men full av finurliga bakterier som flyger omkring bland folk! Därför vill jag fixa fiffiga, fantastiska recept för att för hindra förkylningar !

 31. Camilla Berglund skriver:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna boken! Jag skulle behöva en massa härliga recept så jag får energi och inspiration för att lyckas med en matematikkurs som jag precis har börjat med för att kunna söka in till högskolan. Men även för att kunna göra fantastiska mellanmål till mina två söner.
  Kram Camilla
  floristdesign@hotmail.com

 32. Ida skriver:

  Kämpar mig tillbaka till ett liv fritt från ätstörningar som jag lidit av i 18 år. Min kropp behöver BRA näring för att byggas upp och bli stark igen. Är just nu extremt trött och svag. Älskar verkligen rawfood 😃

 33. Ingemar Östlund skriver:

  Hej!
  Hoppas att jag på något sätt lyckas inspirera min syster att prova något inom rawfood.
  Med tack,
  Ingemar Östlund

 34. Ingemar Östlund skriver:

  Hej! Hoppas att jag på något sätt lyckas inspirera min syster att prova något inom rawfood.
  Med tack,
  Ingemar Östlund
  ingemaroestlund@gmail.com

  1. Admin Erica skriver:

   Grattis Ingemar! Du blev vinnaren av boken:)
   Kram
   Erica

 35. Charlott skriver:

  En bok som denna skapar liv.
  Hösten innebär en massa härliga utmaningar och spännande upptåg, då gäller det att hålla sig frisk, kry och pigg.

 36. Sarah skriver:

  Efter en lååååång tids rehabilitering för min hjärnskada så börjar jag äntligen se ljuset i tunneln.
  Nu vill jag fokusera på att må bra, inifrån och ut och vill gärna vinna denna boken för att kunna kicka igång min höst och nya liv på bästa sätt!

  Må så gott!

  Min email: info@rawgini.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.