Okategoriserade

En helt underbar date med Karin Haglund

Karin är en inspirerande kvinna, otroligt omtänksam, kärleksfull, tydlig, ärlig och att få vara hennes vän är något helt speciellt… igår hade hon skapat en helt underbar dag för mig i Borås.

Karin är inte bara det ovannämnda utan har fantastisk kunskap om näring, självläkning och hennes egen hälsoresa det senaste året är utan dess like. Läs om den på Karins blogg, där delar hon med sig av hur hon på naturlig väg läker sig själv från svår borelia.

Vi hade nog behövt flera dagar men just igår fick vi flera timmar tillsammans i ett soligt och höstvackert Borås.


Karin mötte upp mig på busstationen med sin yngsta bedårande dotter. Karin är också mamma till tre sötnosar:).

Vi tog en skön promenad till ett ställe där Karin bokat thai massage. Med så mycket som vi ville prata om vart det kanske det vi precis behövde, bara komma ner i kroppen och få låta hjärnan vila. Men pratet kom snabbt igång igen efter massagen  och lustigt nog hade en liknande idé kommit till oss där på bänken som vi sår frön för att göra tillsammans.

Borås har blivit en riktig hälsostad med flera gröna ställen att äta på. Karin hade sett ut The Green Bar ett nytt och fräscht ställe också med ett stort utbud av raw food desserter. Det roliga var att vi redan fanns på caféet, Karin i form av böcker och jag på en tidning ::).

Vi åt en mumsig sallad och skålade kombucha för Karins kommande födelsedag och min som varit.

Vi bubblade lika mycket som kombucha och timmarna försvann snabbt, men snart igen!


Tills vidare njuter av se på det vackra fatet jag också fick och skriver upp mina drömmar och tankar i skrivboken jag fick.


Lycklig och påfylld av Karins energi kommer jag gå lite på moln ett bra tag…

Kram

Erica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.