Blogg

Månadens Utlottning – Choklad från Loving Earth

Me love chocolate! 
Choklad behöver inte vara den mörka varianten utan en ljus soft karamellig choklad som smälter på tungan och en salttouch nuddar smaklökarna. Saga sa till mig, ”Mamma, första gången du ska smaka på något ska du bara låta det smälta i munnen, inte tugga”. Så där satt vi med varsin choklad bit à la salty caramel, helt tysta och lät smaklökarna få hojta av välbehag istället.
Chokladen kan bli din i månadens utlottning!
Skriv i kommentaren varför du just i januari behöver lite extra omtanke i form av choklad? Och gå in och följ  Quality Brands Sweden på Instagram så är du med i utlottningen. Kom ihåg att skriva din email också!
Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via email.
Vill du redan uppleva Loving Earths choklad surfa vidare till Herbalstore.se och kika in vilka smaker som du gillar. De har hela sortimentet! Tack vare Quality Brands Sweden som har agenturen blir dagarna lite ljusare och gladare i januari

Ett svar till “Månadens Utlottning – Choklad från Loving Earth

  1. Jeanette skriver:

    Jag behöver alltid omtanke i form av choklad speciellt när det är kallt ute och jag behöver ny inspiration och förgylla tillvaron lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.