Morgon föreläsning om mer energi

mar 23, 2018


Vintern har varit lång och igår snöade det igen här i Göteborg. Snön kom för att vara borta igen på eftermiddagen. Just den här tiden på året kan det kännas segt och vi längtar verkligen efter mer sol. Trots att vi fuskade hela februari är våren i Sverige något som är helt magiskt och något man längtar efter. Det knoppas, spritter, vårregn, vårsol, blommar, de gröna bladen börjar komma fram – våren är välkommen.
 
I onsdags morses hade Sam och jag en gemensam Energi morgon på Tholin & Larssons – och det var just den vår energin ville förmedla. Likadan energi som får blommorna att komma fram på våren. Varje vår undrar man vart alla de där människorna har varit under vintern, eller hur? Likadant med blommorna, vart gömde de sig under vintern.  Och både yogan och maten är två otroligt viktiga saker att faktiskt tänka på för att få mer energi.

Sam inledde morgonstunden med 30 minuters lugn yoga där deltagarna fick känna in sina kroppar och andning. Att röra på sig ger mer energi. Jag känner med en gång när jag inte gjort yoga på morgonen, och det är inte ett svettigt 90 minuters pass, utan det kan vara 5 minuter på vardagsrums mattan som det blir. Men bara det lilla gör stor skillnad för mig.
 
Sköna nyogade kvinnor redo för att lyssna på raw food !

 
Gunilla samordnare för eventet och en stammis på Sams yoga pass.

Sedan fick jag ta över. När jag är på företag så är det inte så mycket morötter och alger jag pratar om och att gå in hard core på raw food utan hur kan varje person smyga in raw food i deras liv. Olika tips; lägga till grönt, lägga till superfoods och örter, ersätta vanliga sötsaker mot raw food sött, göra detox, göra minifastor och vara förberedd inför ”fällor” exempelvis påsken… det var enormt inspirerande att träffa deltagarna och härligt att de var så peppade. Så pepp att det redan nästa morgon ville köra raw food – de fick recept på smakproverna och jag tror att det kommer blir en del gröna smoothies och raw bollar hädanefter på Tholin & Larsson. Yoga och raw food – en kombo som kan göra stor skillnad för din energi!

Kram
Erica
 
( jag kramar mixern;)!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »