Become a Raw Life Educator och Agenda för 2018

maj 4, 2018

Under Valborgsmässo helgen samlades tidigare elever från Raw Life Education för att förkovra sig än mer i raw food världen. Det är så häftig känsla att samlas igen och mötas, som att träffa sin egen raw food familj. Under årens lopp är vi cirka 100 Raw Life Educators runt om i Sverige, Norge och Finland, och i sommar händer det igen. Grundutbildningen för dig som vill dyka in med mig långt ner i raw food, antigen för din egen skull eller för att du vill arbeta med det på något sätt.
Kika gärna på bloggen om vår vidarutbildning, nu var vi 15 personer som träffades med alla som varit på Solhälla och blivit certifierade Raw Life Educators fanns med i vår energi och hjärtan.

Become a Raw Life Educator

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?
Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!
Vid varje utbildningstillfälle skapar vi tillsammans maträtter utifrån det aktuella temat. Det är mycket intressant och lärorikt att se vilken härlig mat som kan skapas med hänsyn till olika infallsvinklar i den raw:a kosten. Under utbildningen får du ta del av intressanta gästföreläsare som är Sveriges främsta inom sitt ämne, detta för att ge dig så bred och djup kunskap som möjligt om helheten i raw food. Varje utbildningsdel innehåller även yoga, meditation eller rörelse i annan form.
Efter genomförd utbildning ingår du i Raw Life Education Team där vi erbjuder vidareutbildningar, inspirationsresor och andra aktiviteter med raw food som fokus.
Det är många som frågat mig vilken utbildning de ska gå. Det svar jag ger är att det främsta de ska titta efter när det undersöker olika utbildningar är om utbildningen erbjuder vad du vill ha ut av en utbildning. Det viktigaste är att du tagit dig tid att verkligen känna in vad du vill förverkliga och sedan ta med dig den kravprofilen när du går ut och letar efter ett sätt att finna mer kunskap. Det främsta som du behöver när du påbörjar en utbildning är att du har en passion och en drivkraft. Jag hoppas att denna utbildning kan ge dig vad du efterfrågar!
Aktuella datum för sommaren 2018:
Första tillfället 27 juni – 1 juli
samt
Andra tillfället 1- 5 augusti
Följande är huvudpunkter i utbildningen. Fler ämnen kommer att beröras och vi får mycket tid till att dela erfarenheter, kunskaper och gå djupare in i alla de ämnen som rör raw food som livsstil.  Eleverna får delta vid flera praktiska moment och själva vara kreativa när det kommer till mattillredningen.

  • Raw food som livsstil
  • Redskap i raw food köket
  • Grunderna i raw food tillredning
  • Raw food – detoxmat
  • Raw food – desserter & superfoods tillredning
  • Raw food gourmet/fine dining
  • Råvaror & ingredienser
  • Vandring bland vilda blad
  • Odling, skott, groddar & syrning
  • Detox
  • Föreläsning med näringsterapeut
  • Rörelse & raw food
  • Meditation, yoga & dans
  • Ekologisk & naturlig hygien
  • Ayur veda, kinesisk medicin & raw food
  • Superfoods
  • True food
  • Business from the heart

Är du nyfiken på att veta mer om utbildningen maila info@rawfoodbyerica.se

 
 
Mer på AGENDAN för 2018 är:
20- 24 juli Raw Life Festival på Mundekulla -biljettsläpp vilken dag som helst! Läs mer här
Prana festival i Göteborg 8-9 september
FÖRELÄSNINGAR

Lördag,17:00 – 18:00  & Söndag, 10:30 – 11:30

 – Mat ger dig energi!

Vill du ha mer energi? Vill du leva ett liv som bär dig mot dina drömmar och visioner? Maten är ett kraftfullt verktyg till att leva ditt liv med mer kraft och energi. Erica berättar hur du kan bjuda mat som boostar ditt immunförsvar, är anti inflammatorisk, och ger dig den extra gnistan i ditt liv. Du kan ta din kost och ditt liv till ytterligare en nivå – kom och få reda på hur du gör det!

 15% rabatt oavsett om det är en halvdag- eller heldagsbiljett.
Rabattkod 15 %: RAWFOODERICA
Beställ din biljett och läs mer här och använd din rabatt kod.

12-16 september RAW FOOD och YOGA retreat på Shambala Gatherings Skinskatteberg- mer info kommer men sänd en föranmälan till info@rawfoodbyerica.se för att säkra din plats. Raw food och yoga i en perfekt kombination på en magisk plats. Börja hösten med rena och klara intentioner.

Hälsa kryssning 4-5 oktober

Ombord samlar vi de mest inspirerande föreläsarna, kursledarna och författarna. Det blir ett fullspäckat program där du väljer ut det som passar dig bäst. Ta chansen att träffa likasinnade och bli inspirerad och peppad tillsammans på vår unika hälsoresa.
Båten lämnar Stockholm kl. 18.00 och är åter i hamn ca. kl. 15.30 dagen efter.
Inspireras av årets film här till höger och boka in Hälsaresan 2018!
Allt detta ingår:* Resa med Vikingline Cinderella Stockholm – Mariehamn ToR
* Boende – del i dubbelrum
* Hela vårt inspirerande program
* Buffémåltid med valfri dryck
* Stor frukostbuffé
* Lyxig lunch
* Taxfree ombord
Uppge bokningskod: HALSA Pris: från 1 275 sek Boka på https://halsaevent.se/ 
Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »