Blogg

Utlottning – Mitt nya Raw food Kök i nytryck!

En gammal goding i ny tappning! Så himla lycklig att ”Mitt nya Raw food Kök” finns där för dig igen som är sugen på att prova mer raw food. Efter Massolit förlag lade ned hela sin linje med illustrerad facklitteratur som var mitt förra förlag, har boken legat som i en karatän men kom ut i förra veckan igen Bonnier Fakta. En bok som jag skapade tillsammans med duktiga Anna Hult under ett helt år, för att skildra hur du kan äta raw food året runt, anpassat efter årstider, högtider, detox etc. Den kan liknas som Raw food:ens rutiga kokbok.
Jag lottar ut två exemplar av boken. Skriv din motivering i kommentaren om varför du behöver denna recept guide för att kunna äta raw food året runt? Kom ihåg att ange ditt namn. Vinnaren dras i slutet av månaden och kontaktas via mail.
Här är tips på gröna blad som du hittar i naturen just nu och några enkla recept! Gratis, eko och härodlade gröna blad = we like!

29 svar till “Utlottning – Mitt nya Raw food Kök i nytryck!

 1. Maja skriver:

  Har ätit en del rawfood tidigare och då lånat denna bok. Älskade den men fanns inte att köpa. Skulle jag vinna den skulle det hjälpa med en rawfood-nystart!

 2. Hej !!!
  Jag hade velat vinna en bok på grund av att jag behöver en BRA bok med recept på raw food som man kan äta året runt…kan vara lite svårt när man bor här i norra norrland och det är -30 grader kallt på vintern….

 3. Sofie skriver:

  Denna receptbok skulle kunna vara det konkreta redskap och hjälpmedel jag behöver för att ta steget in i rawfood världen. Inspirerande innehåll som väcker min nyfikenhet och vilja till raw food!

 4. Karin Persson skriver:

  Jag har alla dina tidigare böcker och blir väldigt inspirerad av dem. Skulle gärna få följa med i din värld året runt med raw food.
  Hoppas få ännu mer tips och inspiration.

 5. Jeanette Larsson skriver:

  Mitt inre ropar till mig att jag ska äta mer rawfood så jag skulle gärna vilja inspireras av boken för att ge mig och min kropp bästa möjliga. Längtar efter att känna mig piggare, skönare och få i mig mer näring :):):)

 6. Har precis börjat inse att raw food ”inte är så dumt”. Och vad kan då inspirera mera än flera trevliga och spännande recept.

 7. Lena Olsson skriver:

  Virrig, stirrig ingen koll! Jag behöver boken för jag startar från noll. Motiverad, engagerad och hängiven elev, tänk om jag vann boken -så lycklig jag blev! 🙂

 8. Anna skriver:

  För att få inspiration året runt låter denna boken toppen!👍👍👍

 9. Sofie Grundevik skriver:

  Erica, du är en stor inspirationskälla och jag har redan några av dina böcker. När det kommer till att äta rawfood är jag lite av en periodare. Med denna bok hoppas jag kunna få inspiration att äta mer rawfood under hela året, speciellt under vinterhalvåret och att äta efter säsong, att få tips på hur jag kan ta tillvara på det som naturen erbjuder. Med boken hoppas jag även kunna inspirera övriga familjemedlemmar till att äta mer rawfood.

 10. Becky Nelson skriver:

  För 9 månader sen började jag mår dåligt, det har varit en tufft ”resa”, och den är inte slut än. Jag vill ta vägen till hälsa igen genom bra mat, meditation och motion. Jag vill använda ”Mitt nya Raw Food Kök” som inspiration och mat-vägledning till ”mitt nya frisk liv”.

 11. Peter Golinski skriver:

  Vild mat! Jösses! Det låter galet kul! Och nu särskilt på våren antar jag😃 Det skulle vara fantastisk att vinna en sådan💃🎉

 12. Helena Elf skriver:

  Som vegan/rawfoodare upplever jag att min hälsa och mitt mående förbättras hela tiden samt att jag tar mig tid att se/uppleva det gröna som finns i min närhet. Favoritsysselsättningen så här års är att vandra upp till berget Billingen och promenera i skogarna där. Tänk att kunna plocka vilda blad och göra en närande skogs-smoothie – nordisk Skövde kraft.

 13. Christer Persson skriver:

  Tager tacksamt emot en bok som inspirerar mig till en hälsosammare livsstil! Detta skulle göra mig piggare gladare och förhoppningsvis lite smalare! Tack på förhand!

 14. novis som jag är
  men gärna mig lär
  hur det råa ska smaka
  allt från middag till kaka
  och behöver den hjälp jag kan få
  att komma dit jag vill nå
  med lite mera ”taste”
  och lite mindre ”waist”
  naturligtvis ska det njutas mest
  och vill få var dag att bli en fest
  för både hjärta och själ
  och för miljön så väl
  alltså vore boken en gåva
  som skulle ge resultat vill jag lova
  ingen bättre än jag
  skulle bruka den var dag
  och få livets hela karusell
  att snurra med denna mamsell
  absolut tar jag chansen
  att ta hem vinnarkransen

 15. Ewa Hermansen skriver:

  Jag känner hur bra jag mår under de perioder då jag äter raw food. Men jag behöver inspiration och hjälp att göra det mer året om. I LOVE RAW FOOD!

 16. Mona Mohlin skriver:

  Härligt med inspiration, inspiration och glädje.

 17. Carolina Nilsson skriver:

  Det bästa jag vet är att ge min kropp en växtbadserad och ren kost. Då blir jag klar i huvudet och i mina tankar samtidigt som min kropp känns balanserar inifrån och ut. Just nu behöver jag en boost och en kick av ny inspiration! Din bok skulle mer än väl ge min en kick i rätt riktning.
  / Carolina
  carolinanilsson09@gmail.com

  1. Admin Erica skriver:

   Grattis Carolina – du blev vinnaren av Mitt nya Raw food kök! Kram Erica

 18. Jag har testat att äta rawfood i perioder, gillar recepten i din bok Rawfood på svenska. Skulle vilja gå vidare med både detox och recept året runt. Skulle vara så tacksam att få din bok.

 19. Petra Brinck skriver:

  Men åh!🌸 Din bok Superfood Boost öppnade förra året dörren till en helt ny värld för mig. Har förändrat mitt sätt att äta och läker från immunologiska problem. Ytterligare pepp med din nya bok vore en riktigt glad överraskning!🙌🏽💕

 20. Det är dags att börja med raw food på allvar. Med största glädje men på allvar. Hälsan är viktigare än allt annat och näringen är nyckeln. Tack för all din inspiration.

 21. Ulla Troeng skriver:

  Jag lägger ner massor av energi på att ta hand om barnbarn, jobba extra, odla och träna. Behöver få massor av energi av raw food för att orka från morgon till kväll, året om

 22. Hej Erica! Jag väntar barn och nu har jag börjat upptäcka smoothies som mellanmål, testar mig fram med mjölkfritt men saknar inspiration och kunskap kring komplikationer som innefattar annat än frukt. Jag tror att rawfood kommer att passa fint även med en liten och jag vill gärna ge mitt barn en bra start i livet med mycket grönt. Trevlig helg/ Karolina

 23. Michaela Wängelin skriver:

  Jag vill hemskt gärna vinna boken så att vi kan laga ännu mer raw food, och bli bättre på att följa säsongerna och vad de har att erbjuda, både för miljöns och plånbokens skull. 🙂🍉🍏🥝🥥

 24. Lina Sandberg skriver:

  Jag älskar rawfood och vegetariskt. Jag har ett stort trädgårdsland som gör att jag är självförsörjande av grönsaker stor del av året men jag vill så gärna bli bättre på att kombinera smaker och texturer. . Har en av dina tidigare böcker sen länge men behöver ny inspiration so bad. Jag behöver rensa ur kroppen och fortsätta njuta ☺️❤️

 25. Lina Sandberg skriver:

  Jag glömde skriva mailadressen. 😅
  Jag vill ställa om livet med maten. Använda maten som medicin och njuta i ett. ☺️

 26. Lina Sandberg lina.sandberg@live.se skriver:

  Hmm… 😂😂 blir ju fel med vart jag ska skriva mailen haha

 27. Maria Werner skriver:

  Jag skulle vilja vinna boken för att kunna plocka in mer av grönsaker året runt i den maten vi äter. Vi äter inte Raw Food i vår familj, men särskilt jag vill ha mycket grönt till maten och vill kunna variera dem efter årstid. Jag skulle även gärna få tips på ”gröna” luncher, som jag faktiskt skulle kunna äta som ett komplement till den vanliga mat vi äter i familjen.

 28. Katarina Hedberg skriver:

  Hej Erica! Jag behöver denna bok för att bli inspirerad av raw Good! Jag gick hälsa och livsstilscoach utbildning med Johanna Bjurström våren 2017. Sen tappade jag allt på jobbet och fick värk och min sambo och jag strävar på i ett jantesamhälle med att försöka äta bra och nyttigt både för hans och min hälsa och ekonomiskt! Att få denna bok skulle vara en stor hjälp för oss och jag skulle bli så tacksam! Kram Katarina Hedberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.