Blogg

Utlottning – RegnbågsPulver från Raw Nice

Jag är helt tokkär i de olika pulvren från Raw Nice! Det är en lycka att skapa med färger och tänk att de är proppfulla med näring också. Mina barn älskar att göra blått vatten -vatten med blå spirulina i. Med några droppar pepparmyntaolja i blir det riktigt fräscht vatten. Nu när det varit sommar har det även varit så mycket prat om att man kan skydda sig med antioxidanter inifrån som ett naturligt solskydd. Dessa pulver spricker av mängden antioxidanter!
Du kan vinna en valfri påse från Raw Nice – skriv i kommentaren varför du behöver med färg i ditt liv?
Kom ihåg att ange din emailadress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av augusti och meddelas via mail.

6 svar till “Utlottning – RegnbågsPulver från Raw Nice

 1. Eta Ingemarsdotter skriver:

  Lila butterfly pea! Var i Mundekulla på festival och vid en sagokväll skulle vi visualisera oss själva med vingar. Mina var stora, duniga och just-lila. Har en särskild varm känsla för den färgen just nu!

 2. blå spirulina lät spännande.

 3. Behöver absolut mera färg i mitt just-nu-gråa liv.
  Ska prova med att börja med maten!

 4. Regina Rojas skriver:

  Jag älskar att äta ”regnbågsfärgat”, och ännu mer att lära familjen och få med de på tåget. Precis som du skriver kan de minsta vara lite mer utmanande…
  Det var en kanonidé att göra ”smurfblått” vatten till barnen. Skulle jag vinna är det mina brorsbarn som jag har i tanke bjuda på någon läckerhet!
  Så mycket gott man kan skapa med rawfood!

 5. Marina moilanen skriver:

  Jag skulle vilja inspirera mina små barn till mer hälsosam mat och tror faktiskt att dessa produkter kan skapa lite magi i köket för dem.

 6. Ursula Szymanski skriver:

  Hej!
  Jag älskar färg i maten. Den gör mig glad och få mig på glatt humor 😍
  Kram/Ulla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.