Okategoriserade

Utlottning en Ljuvlig Snickerstårta

Den här tårtan kan bli DIN!! Bella från Rawgott vill gärna lotta ut en tårta i månadens inspirations brev.

Skriv i kommentaren – Med VEM och VARFÖR vill du dela denna tårta? Vinnaren kontaktas via email i slutet av september. Kom ihåg att skriva din email adress. Följ även Bella på Instagram och njut av hennes bilder där.

Tårta avhämtas i Göteborg enligt ök med Bella, så om du inte är från Göteborg och vinner har du en väldigt bra anledning att komma hit:)

13 svar till “Utlottning en Ljuvlig Snickerstårta

 1. Jag har börjat jobba på en ny arbetsplats och skulle gärna vilja inspirera mina nya arbetskamrater på vår fredagsfika att äta raw food. Vi arbetar med hållbarhet på olika sätt, bl a ekologisk odling och matlagning. Kanske kan det bli något raw där framöver 🙂

 2. AnneMo Snellman skriver:

  Denna vackra tarta vill jag ata tillsammans med min man och vara 2 tjejer. Pga allergier skulle den passa oss perfekt! Hoppas pa vinst! 🙂

 3. Cecilia Lundmark isse59@icloud.com skriver:

  Att få dela en Raw- upplevelse med sonen, Viktor Lundmark, efter att vi sprungit 30 km, Lidingöloppet. Andetag för andetag, ett steg bakom ett annat, ett steg före mitt och jag just bakom.

 4. Malin skriver:

  Jag har en kompis som är påväg att flytta från Umeå till Göteborg och vad skulle inte vara mer Välkomnande än en chokladtårta!! Att hon är livsnjutare när det kommer till godsaker är ju bara ett plus;) bra tillfälle att vända en köttis dessutom!

 5. Anonym skriver:

  Becky för att ingenting kan blir tråkigt när det finns jordnötter!

 6. Lise-Lotte skriver:

  Jag vill dela tårtan med min man dotter Johanna. Efter en förlossning i juni fick hon en ovanlig bakterie i livmodern och var jättesjuk. Sedan en bakterie i brösten. Och lilla barnbarnet Matilda slutar ofta andas 2 ggr fick ambulansen komma. Nu har Matilda fått en urinvägsinflammation. De har stuckit henn i de små tårna och med nål genom magen till urinblåsan de har gjort ultraljud på njurar. Så jag skulle vilja uppmuntra min jättetrötta dotter med en god och nyttig tårta.

 7. Camilla Blom skriver:

  Heaven on a plate! Fantastiskt fin 😍 Jag vill dela tårtan med min man främst & vår familj för att peppa mannen i hans kostomläggning pga hälsoskäl, han är verkligen värd det bästa ❤️

 8. Frida B skriver:

  Den här ljuvliga tårtan vill jag dela med mina systrar för att vi älskar Snickersgodsaker i raw tappning. Länge leve Snickers 😋

 9. Cecilia Lindberg skriver:

  Skulle vara fint att ha med sig en sådan godsak när vi ska ner till Göteborg på ett dop för min kompis son.

 10. Annie skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag som nyligen sjukskriven pga. Depprision har inte så mycket motivation om dagarna. Men har försökt finna styrka inom hälsa och kost. Jag försöker därför äta så mycket raw som möjligt. Då jag är 19 år och bor hemma, vill jag gärna dela den med familjen för att få med dom på tåget också! Min mamma är också deprimerad och vi försöker tillsammans att äta oss till ett iallafall lite bättre välmående.
  Dessutom ser den löjligt god ut!

  Dahlannie@outlook.com

 11. Anna Frostensson skriver:

  Jag vill vinna denna fina tårta till min dotter som är 9år och följer Rawgott på Instagram och tycker att allt Bella lägger ut ser fantastiskt gott ut.

 12. Sofia Lindh skriver:

  Jag vet sen tidigare att Bella är grym på att baka. Har dock inte hunnit få chansen att testa hennes rawkoncept! Hade därför varit riktigt kul att vinna denna! Om jag skulle ha sådan tur, vill jag dela den med min familj.

 13. Monica Ekberg skriver:

  Denna underbara tårta skulle min son Alexander bli så tokglad över att vinna! Han har under det senaste året utvecklat en rad födoämnesallergier och det har varit så svårt att hitta något riktigt gott han kan äta. Vi upptäckte Rawgott för bara några veckor sedan och det var helt fantastiskt! Så gott, så vackert och helt säkert för Alexander att äta. Går inte att beskriva hur lycklig han är varje gång han testar något nytt därifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.