Utlottning en Ljuvlig Snickerstårta

aug 28, 2018


Den här tårtan kan bli DIN!! Bella från Rawgott vill gärna lotta ut en tårta i månadens inspirations brev.
Skriv i kommentaren – Med VEM och VARFÖR vill du dela denna tårta? Vinnaren kontaktas via email i slutet av september. Kom ihåg att skriva din email adress. Följ även Bella på Instagram och njut av hennes bilder där.
Tårta avhämtas i Göteborg enligt ök med Bella, så om du inte är från Göteborg och vinner har du en väldigt bra anledning att komma hit:)

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

19 Kommentarer

  1. Alexandra Nagorka

    Jag har börjat jobba på en ny arbetsplats och skulle gärna vilja inspirera mina nya arbetskamrater på vår fredagsfika att äta raw food. Vi arbetar med hållbarhet på olika sätt, bl a ekologisk odling och matlagning. Kanske kan det bli något raw där framöver 🙂

    Svara
  2. AnneMo Snellman

    Denna vackra tarta vill jag ata tillsammans med min man och vara 2 tjejer. Pga allergier skulle den passa oss perfekt! Hoppas pa vinst! 🙂

    Svara
  3. Cecilia Lundmark isse59@icloud.com

    Att få dela en Raw- upplevelse med sonen, Viktor Lundmark, efter att vi sprungit 30 km, Lidingöloppet. Andetag för andetag, ett steg bakom ett annat, ett steg före mitt och jag just bakom.

    Svara
  4. Malin

    Jag har en kompis som är påväg att flytta från Umeå till Göteborg och vad skulle inte vara mer Välkomnande än en chokladtårta!! Att hon är livsnjutare när det kommer till godsaker är ju bara ett plus;) bra tillfälle att vända en köttis dessutom!

    Svara
  5. Anonym

    Becky för att ingenting kan blir tråkigt när det finns jordnötter!

    Svara
  6. Lise-Lotte

    Jag vill dela tårtan med min man dotter Johanna. Efter en förlossning i juni fick hon en ovanlig bakterie i livmodern och var jättesjuk. Sedan en bakterie i brösten. Och lilla barnbarnet Matilda slutar ofta andas 2 ggr fick ambulansen komma. Nu har Matilda fått en urinvägsinflammation. De har stuckit henn i de små tårna och med nål genom magen till urinblåsan de har gjort ultraljud på njurar. Så jag skulle vilja uppmuntra min jättetrötta dotter med en god och nyttig tårta.

    Svara
  7. Camilla Blom

    Heaven on a plate! Fantastiskt fin 😍 Jag vill dela tårtan med min man främst & vår familj för att peppa mannen i hans kostomläggning pga hälsoskäl, han är verkligen värd det bästa ❤️

    Svara
  8. Frida B

    Den här ljuvliga tårtan vill jag dela med mina systrar för att vi älskar Snickersgodsaker i raw tappning. Länge leve Snickers 😋

    Svara
  9. Cecilia Lindberg

    Skulle vara fint att ha med sig en sådan godsak när vi ska ner till Göteborg på ett dop för min kompis son.

    Svara
  10. Annie

    Jag skulle vilja vinna för att jag som nyligen sjukskriven pga. Depprision har inte så mycket motivation om dagarna. Men har försökt finna styrka inom hälsa och kost. Jag försöker därför äta så mycket raw som möjligt. Då jag är 19 år och bor hemma, vill jag gärna dela den med familjen för att få med dom på tåget också! Min mamma är också deprimerad och vi försöker tillsammans att äta oss till ett iallafall lite bättre välmående.
    Dessutom ser den löjligt god ut!
    Dahlannie@outlook.com

    Svara
  11. Anna Frostensson

    Jag vill vinna denna fina tårta till min dotter som är 9år och följer Rawgott på Instagram och tycker att allt Bella lägger ut ser fantastiskt gott ut.

    Svara
  12. Sofia Lindh

    Jag vet sen tidigare att Bella är grym på att baka. Har dock inte hunnit få chansen att testa hennes rawkoncept! Hade därför varit riktigt kul att vinna denna! Om jag skulle ha sådan tur, vill jag dela den med min familj.

    Svara
  13. Monica Ekberg

    Denna underbara tårta skulle min son Alexander bli så tokglad över att vinna! Han har under det senaste året utvecklat en rad födoämnesallergier och det har varit så svårt att hitta något riktigt gott han kan äta. Vi upptäckte Rawgott för bara några veckor sedan och det var helt fantastiskt! Så gott, så vackert och helt säkert för Alexander att äta. Går inte att beskriva hur lycklig han är varje gång han testar något nytt därifrån!

    Svara
    • rawfoodbyerica

      Grattis Monica!
      Du blev den lyckliga vinnaren av Snickertårtan från RawGott!
      jag mailar dig.
      kram
      Erica

      Svara
  14. Anna

    Vill vinna denna smarriga och nyttiga tårta och fira LIVET! Fira att jag är klar med cancerbehandling efter 1 1/2 år och äntligen börjar få lite energi. Vill bjuda in mina underbara väninnor som stöttat och funnits nära när det känts svart och tungt: Larisa, Ida, Leonor, Anki, Maria, Teresa och Nina.

    Svara
  15. Frida

    Precis kick-startat med att laga raw! Vill vinna denna godsak och använda för att sälja in raw-gott hos min anti familj-man o två barn 9 & 11år! Denna tårta kan de omöjligt motstå!!

    Svara
  16. Annica N

    Skulle dela den med min familj, vi har det just nu lite trassligt och jobbigt men är på rätt väg framåt. Att äntligen kunna äta en Snickers utan ägg i, jippi!!!!!

    Svara
  17. Sara Axelson Sahlen

    Åhhh skulle gärna vinna tårtan och bjuda min son och hans kompisar. Vi försöker verkligen att hålla nere på det socker barnen får i sig och 9åringen ifrågasätter ofta varför hans kompisar får äta bullar och annat gott, men inte han. De gånger jag bakar så försöker jag göra det sockerfritt men tyvärr är bak inte min starka sida. Skulle va mysigt att få samla de närmaste och bjuda dem på den ett fantastiskt gott alternativ 🤗⭐️🤗.

    Svara
  18. Frida (petterssonfrida@telia.com)

    Jag har precis introducerat rawfood kokkonsten i min matlagning. jobbar hårt med att övertyga familjen. Jag vill vinna denna tårta så jag kan sälja in rawgotta hos min man och mina två barn 9 & 11 år! denna tårta kan de omöjligt ha ngt emot :)! Håller tummarna! //Frida

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »