Ericas böcker

Genom mina böcker vill jag inspirera till mer raw food i ditt liv! I böckerna berättar jag om raw food som livsstil och hur du kan anamma den med enkla tips, goda recept och massor av inspiration för att du ska kunna go raw – your way. Böckerna har många och vackra bilder som speglar fräschheten och läckerheten i maten och visar alla de vackra färger som raw food innehåller.  Mina böcker är publicerade på svenska, engelska, danska, finska och norska. Som internationell författare spånar och skriver jag hela tiden på nya böcker som publiceras i Sverige och internationellt.

rawfood

Raw Food på svenska –

Min första bok ”Raw food på svenska” är en nybörjar guide till raw food som livsstil som enligt recensionerna anses vara den bästa introduktionen om du är ny inför raw food. Boken ger dig en grundlig insikt i vad raw food är, vad du behöver för att börja och innehåller recept som täcker hela dagens måltider. Vad sägs om en fruktgröt med granola,  zucchini lasagne, läcker chokladmousse, linfrökex med cashewsourcream ost och grön energikicksmoothie?

Boken finns översatt till danska, norska, finska och engelska.

rawfooddelight

Raw Delight –

Uppföljarboken ”Raw Delight” är fylld med godsaker, desserter, glassar och kex som är tillredda utan laktos, mejeriprodukter, ägg, vetemjöl och vitt socker. Raw food sötsaker ger dig faktiskt näring till skillnad från ”vanliga” godsaker. Låt dig guidas bland chokladpraliner, jordgubbstårta, mintbollar, läskande smoothies och mumsiga pajer. Njut av godsaker varje dag på ett raw sätt!

Boken finns översatt till danska, norska, finska och engelska.

rawfood01

Raw food – ett Lättare Liv på tre veckor

Det här är boken för dig som vill kickstarta din livsstilsförändring med raw food. I boken ger jag dig helheten som du behöver för att leva ett harmoniskt liv. Maten är ett viktigt verktyg i detta – boken ger dig meny program på 1, 3, 7 eller 21 dagar. Välj det antal dagar som du känner att du har utrymme för. Kom ihåg det tar 21 dagar att ändra en vana, men på 3 dagar får du en skön boost och låter kroppen få ny energi och lätthet!

Boken finns översatt till finska, lettiska och engelska.

1620870614

Köp ditt exemplar, höger klicka här.

The Green Smoothie Miracle – your way to increased energy, weightloss and happiness

I boken ”The Green Smoothie Miracle” berättar jag allt om hur du börjar med gröna smoothies. Jag ger dig goda recept och allt vad du behöver  i ämnet gröna smoothies. I boken finns enkla tips på hur du kan bjuda in de gröna smoothiesarna i ditt vardagliga liv för att få mer energi, gå ned i vikt om du behöver och bli gladare på köpet. För dig som känner att steget till att äta raw food kan kännas stort är gröna smoothies ett bra sätt att få in mer gröna blad i din kost. De gröna bladen ger dig solsken inifrån och ut, ger din kropp livsviktiga mineraler, fytokemikalier, protein och faktiskt också fettsyror. Gröna smoothies passar både unga och gamla och kan varieras oändligt. Våga prova en grön smoothie för att sedan bli ”hooked for life”.

Boken finns på engelska.

New Art of Living Green Cover

Köp ditt exemplar, höger klicka här

 

The New Art of Living Green –

”The New Art of Living Green” är publicerad via mitt amerikanska förlag, Sky Horse Publishing och är en handbok i konsten att leva ditt liv grönare. Boken ger dig allt från A-Z som du behöver för att veta hur du återvinner, gör din egen naturkosmetik, vilka e-nummer du ska vara försiktig med och hur du målar din egen och vår värld mer grön och hållbar. Givetvis finns ett kapitel med raw food recept som visar hur du kan tillreda ekologisk mat på ett glädjefyllt och hållbart sätt för både dig och vår jord. Boken publiceras våren 2014.

IMG_3849

 

”One Week Detox”

En detox bok som guidar dig genom allt du behöver veta om detox och hur du kan äta över en veckas detox. Du får även bonusrecept på smoothies och desserter.

Finns på tyska via GU.

IMG_5957.JPG

 

Mitt nya Raw food kök

I Ericas sjunde bok ”Mitt Nya Raw Food Kök” delar hon med sig utav 250 recept som dels ger dig massor av nya recept och inspiration men som även följer årstiderna och ger tips på hur du kan äta raw food hela året runt. I boken hittar du också nya fräscha recept för ditt högtidsbord.

Din handbok i raw food – köket, en grund för din egen kreativitet!

* 250 raw food recept för daglig inspiration

* Veganrecept fria från gluten, laktos och vitt socker

* Raw food recept till högtiderna

* Årstidsbaserade recept och massor av tips

* Hållbara recept för dig – och vår planet.

 

IMG_5630.JPG

Köp ditt exemplar, höger klicka här

 

Kickstarta med superfoods

Köp ditt exemplar, högerklicka här

 

Beställ dina böcker via Adlibris  eller Bokus.com (alternativt amazon om du vill köpa en engelsk version eller bor utanför Sverige) eller i din närmaste bokhandel. Finns inte böckerna kontakta Erica på info@rawfoodbyerica.se för att beställa böcker direkt från henne.