Vänner på middag

Solen kom på sen eftermiddag precis när våra vänner kom över på middag. Vi visste att timmarna skulle trilla iväg i vårt möte så bra att ses tidigt men oj vad tiden går fort när man har roligt!

En liten fördrink med myntaiste från Numi mixad med färsk mynta och honung och melon till. 

Förrätt med morotssoppa med chili och ingefära och spirulinasolrosfrön som är crunchiga, och linfrökex till.

Huvudrätt ”gräddig” lasagne med en fänkål och nektarin sallad. 

Och till en raw glass med salty caramel cookie dough avnjöt vi den absoluta bästa kombucha jag någonsin druckit som vi fick som gåva.Chi kombucha lagrad i åtta år!

En kväll att fira för fina vänner!

Överraska dina vänner med tre rätters raw food och kombucha i champagneglasen:).

Kram

Erica 

Kickstarta hösten med mig och Topphälsa – helg kurs i Stockholm!

 

Välkomna hösten på bästa sätt genom att kickstarta med raw food! Kom med på två roliga och inspirerande dagar då vi tillreder, smakar, äter och skapar raw food. Du kommer få massor av ny energi och kunskap om hantering av våra fina råvaror och även en inblick i raw food som livsstil och hur du kan tillämpa det i ditt liv.

Kursledare Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food-drottning med ett flertal storsäljande böcker i bagaget. Hon håller kurser och föreläser om raw food, och brinner för att inspirera människor till en hälsosammare livsstil. Hon driver också den populära bloggen Raw food by Erica.

Citat från tidigare kursdeltagare: Jag är evigt tacksam att jag gick på din kurs och kommer boka in mig på fler utbildningar framöver. Nu är jag taggad att fortsätta förkovra mig inom Raw Food och få in det i min vardag. Jag ser fram emot att få laga din goda mat och leva ett hälsosammare liv! TACK!

Info om kurser:
Datum: 26-27 augusti
Tid: 09.00 – 16.30 båda dagarna
Plats: Bonnier Tidskrifter, Torsgatan 21 (Stockholm)
Pris: 2 795 kr

Det här får du:
  • 2 dagars föreläsningar
  • Kurskompendium
  • Recept
  • Alla nyttiga mål båda dagarna
  • Diplom

Anmäl dig här!

Sommar Hälsa 

Att läsa tidningar hör sommaren till  – lata dagar som man kan bläddra in en tidning och få ny inspiration eller bara slötitta i. I senaste numret av tidningen HÄLSA kan du bli inspirerad utav flera andra och mig. Du får även flera läckra recept från boken Superfoodboost och andra goda recept från andra recept kreatörer! Njut av sommaren, god mat och lediga dagar!

Kram

Erica

Äta raw på Happy M Kitchen  – recept från boken Superfoodboost!

Så stolt att få ett av mina recept finns med på Happy M Kitchens sommarmeny som ett raw alternativ! Det är lite obeskrivligt att kunna gå ut och äta sitt eget recept:)!

Marie på Happy M Kitchen tillsammans med kockarna valde ut ”Den godaste tomatsåsen” som serveras med kelpnudlar och en stor fräsch sallad och en krämig sås.

 

På Happy M Kitchen finns alternativ till alla, oavsett vilken mat man gillar. Free and Happy Food tänker jag när jag läser deras meny.

Lite trötta efter en lång dag och vecka fångade vi oss, den glada kocken och jag på en selfie.

Vi var hela familjen på Happy M Kitchen och det känns så kul att säga till Saga att hon kan välja vad hon vill på menyn – glutenfritt, sockerfritt och mjölkfritt. Annars är det ofta vi får göra specialbeställningar. Lilla Liv valde sötpotatis fries och dipp, Saga burgare med glutenfritt bröd och Sam en Samurai Bowl. Mätta, nöjda och glada och snart på återseende igen på uteserveringen i sommar!

De har också suveräna juicer, kombucha, raw food bakverk, overnight oats – allt vad ett hälsofreak önskar sig.

Kika på Happy M´s hemsida för öppet tider etc, klicka här.

Kram

Erica