Mitt i stora matsalen finns ett träd – ett träd med hjärta på. En hjärtlig energi infinner sig omedelbart och lägger en fin grund för de 3 dagars raw inspiration som väntar deltagarna.
Välkommen till stora matsalen på Mundekulla
Raw food ska masseras!
Efter en välkomstfika på mandelmjölks smoothie med gojibär och blåbär samt äpplehavrekakor började förberedelserna för en indisk middag – allt raw!
Indiska spiskummin "biffar"
Vem tackar nej till att låta en raw chokladtryffel smälta i munnen????
Raw tryffel
God morgon dag 2!
Gröter gjorda på bovete & butternut squash
Dagen började med en grön morgondrink gjord på selleri, gurka och ingefära. Efter en sådan återladdning väntade ett kundaliniyogapass. Fyllda med livsenergi smakade och njöt vi tillsammans av en näringsrik frukost.
På jakt efter vilda blad
Heldagen erbjöd på teoretisk kunskap om raw food, hur den raw livsstilen ser ut, syra/basbalans, detox, födoämneskombinationer, utomhus i skog och mark för att finna vilda blad till en grön smoothie, smaskig fika, lunch och mysig middag med avslutande hallonglass med chokladsås, snaxbollar samt chips!
Exotisk blåbärspaj med cashewgrädde
Dag 3!
För att kunna lära känna mer vad som är bäst för oss själva är naturen ett utmärkt verktyg. När vi är i naturen känns det avlägset att öppna en snickers och börja äta på, så att vara i naturen är en del i att leva den raw livsstilen. Det var något deltagarna fick känna på med sina bara fötter!
Hej Moder Jord!
Fulländad skönhet - precis som du
Stillhet
Pizza slicer
Efter att knutit an med vår jord så gjorde vi en underbar söndasbrunch ihop med pizza, grekisk paj, raw crepes, chokladtårta, sötpotatisnudlar, vitkålssallad och mycket annat gott!
Jordgubbssåsen är godkänd:)
Efter tre intensiva men fantastiska dagar var jag mer fylld med energi och glädje utav haft ett sådant fint utbyte med deltagarna. Jag släppte iväg dem med varsam hand och snaxbollar i bagaget. Ett STORT tack till Anne och Peter Elmberg som driver Mundekulla kurs-och retreatgård! Håll utkik på deras spännande program för 2010- det finns mycket roligt att delta i och få chansen att återvända till Mundekulla. Jag ser redan framemot att få komma åter den 2 juli till Kvinnofestivalen!
Nature speaks to you
Erica
Long Live Life
Största lyxen för mig är att härliga råvaror och det är en av nycklarna för att få raw food att fungera i vardagen. Dock är tiden en stor faktor i mitt liv att jag inte tar mig till min närmsta eko butik. Så en ännu större lyx är att få galet underbara råvaror direkt...
My mum❣️ I am so inspired by her, to have seen her on the raw food path since more than 15 years is such a gift. Next year she will turn 80, have skin like a thirty year old, grateful beyond limits for her life and health and not taking a single pill except the...
Så otroligt roliga dagar i Stockholm. Som vanligt är det intensivt när jag kommer dit, långa dagar och flera möten och allt det "vanliga" som rullar på i bakgrunden. I torsdags var det dags för Stockholm Beauty Weeks första dag. Jag fanns där för Johanna Bjurström om...
Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en...
Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...
0 kommentarer