Mundekulla – bilder från 3 härliga dagar!

maj 5, 2010

Ett träd med hjärta

Ett träd med hjärta


Mitt i stora matsalen finns ett träd – ett träd med hjärta på. En hjärtlig energi infinner sig omedelbart och lägger en fin grund för de 3 dagars raw inspiration som väntar deltagarna.
Välkommen till stora matsalen på Mundekulla

Välkommen till stora matsalen på Mundekulla


Raw food ska bli masserad!

Raw food ska masseras!


Efter en välkomstfika på mandelmjölks smoothie med gojibär och blåbär samt äpplehavrekakor började förberedelserna för en indisk middag – allt raw!
Indiska spiskummin "biffar"

Indiska spiskummin "biffar"


Vem tackar nej till att låta en raw chokladtryffel smälta i munnen????
Raw tryffel

Raw tryffel


God morgon dag 2!
Gröter gjorda på bovete & butternut squash

Gröter gjorda på bovete & butternut squash


Dagen började med en grön morgondrink gjord på selleri, gurka och ingefära. Efter en sådan återladdning  väntade ett kundaliniyogapass. Fyllda med livsenergi smakade och njöt vi tillsammans av en näringsrik frukost.
På jakt efter vilda blad

På jakt efter vilda blad


Heldagen erbjöd på teoretisk kunskap om raw food, hur den raw livsstilen ser ut, syra/basbalans, detox, födoämneskombinationer,  utomhus i skog och mark för att finna vilda blad till en grön smoothie, smaskig fika,  lunch och mysig middag med avslutande hallonglass med chokladsås, snaxbollar samt chips!
Exotisk blåbärspaj

Exotisk blåbärspaj med cashewgrädde


Dag 3!
För att kunna lära känna mer vad som är bäst för oss själva är naturen ett utmärkt verktyg. När vi är i naturen känns det avlägset att öppna en snickers och börja äta på, så att vara i naturen är en del i att leva den raw livsstilen. Det var något deltagarna fick känna på med sina bara fötter!
Hej Moder Jord!

Hej Moder Jord!


Fulländad skönhet

Fulländad skönhet - precis som du


Stillhet

Stillhet


Pizza slicer

Pizza slicer


Efter att knutit an med vår jord så gjorde vi en underbar söndasbrunch ihop med pizza, grekisk paj, raw crepes, chokladtårta, sötpotatisnudlar, vitkålssallad och mycket annat gott!
Jordgubbssåsen är godkänd:)

Jordgubbssåsen är godkänd:)


Efter tre intensiva men fantastiska dagar var jag mer fylld med energi och glädje utav haft ett sådant fint utbyte med deltagarna. Jag släppte iväg dem med varsam hand och snaxbollar i bagaget. Ett STORT tack till Anne och Peter Elmberg som driver Mundekulla kurs-och retreatgård! Håll utkik på deras spännande program för 2010- det finns mycket roligt att delta i och få chansen att återvända till Mundekulla. Jag ser redan framemot att få komma åter den 2 juli till Kvinnofestivalen!
Nature speaks to you
Erica
Long Live Life

Årstiderna recept💚

Årstiderna recept💚

Största lyxen för mig är att härliga råvaror och det är en av nycklarna för att få raw food att fungera i vardagen. Dock är tiden en stor faktor i mitt liv att jag inte tar mig till min närmsta eko butik. Så en ännu större lyx är att få galet underbara råvaror direkt...

Women 55+

Women 55+

My mum❣️ I am so inspired by her, to have seen her on the raw food path since more than 15 years is such a gift. Next year she will turn 80, have skin like a thirty year old, grateful beyond limits for her life and health and not taking a single pill except the...

Tre dagar med grön skönhet

Tre dagar med grön skönhet

Så otroligt roliga dagar i Stockholm. Som vanligt är det intensivt när jag kommer dit, långa dagar och flera möten och allt det "vanliga" som rullar på i bakgrunden. I torsdags var det dags för Stockholm Beauty Weeks första dag. Jag fanns där för Johanna Bjurström om...

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en...

Basilika och jordgubbsyoghurt

Basilika och jordgubbsyoghurt

Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »