NICEKombucha – låt mig presentera min nya bebis!

maj 17, 2018


 
Jag är så otroligt glad att äntligen få presentera min nya bebis – NICE kombucha! Från första fröet som var såddes har det varit en process, precis som det är att göra kombucha. Den måste få tid att fermentera, ha rätt förutsättningar och skapa sin bubblighet. Så just nu bubblar jag hur jag vill dela denna dryck med dig! Inom några veckor finns den att köpa i affärer och till hösten ska den finnas i de större matkedjorna.
I lördags hade vi en smyglansering på Happy M Kitchen för att låta gäster smaka och tycka till.
Vi har fem olika smaker – fyra har basen grönt te:
Grönt te naturell
Citronmeliss
Aloe Vera
Ingefära
Den kombuchan som är helt unik på marknaden är kombuchan som är gjord på kallbryggt grönt kaffe. Smaken som blir är helt suverän – porlande, uppfriskande och ger en lyxkänsla. Vi kallar den smaken Gold. För våra gyllene tillfällen i Livet. De andra smakerna är givetvis också supergoda!
 

Drycken lanseras i samarbete med Mari Ölund på Läkande Rum, vi har gemensamt intresse för hälsa och hur vi kan bidra till ökat välbefinnande hos människor. Vi vill göra livet mer Nice helt enkelt! Jag fick namnet Nice till mig för att en vara ska vara Nice för den som använder den och hur den är framställd.
 

 
Kombucha är en svampkultur. För att kombucha ska kunna bildas behövs en scoby, kallt te/ kaffe och socker. Scobyn skapar en fermenteringsprocess och i den processen skapas bra bakterier för våra tarmar. Bussiga bakterier som gör att vi både stärker vårt immunförsvar och ger goda förutsättningar för att vi ska bli gladare, ja, för faktiskt utvecklas 95 % av vårt välmående hormon, serotonin i tarmen har det visat sig i forskning. Coolt va?

Kombuchan kommer att finnas i pet flaska 250 och 500 ml, och i glasflaska 330 och 700 ml och på sikt även i en 1 liters petflaska.
Läs gärna mer på nicekombucha.com
Jag kommer att hålla dig uppdaterad här på bloggen!
Kram
Erica
 
 

Säkerheten för allt

Säkerheten för allt

Igår när jag skulle somna tänkte jag på vad jag skulle vilja skriva till månadens inspirationsbrev. Jag kom ihåg en selfie jag hade tagit på mig själv i bilen som jag hade sänt till en vän. Mina tankar kom till mig då kring bilden hur vi behöver välja det säkra före...

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Jag märker direkt när det blir lite kyligare och mer blåsigt utomhus, sätter på värmen inom hus och vips säger det så blir huden helt annorlunda! Torr och mer känslig. På sommaren är jag lite slarvig med vad jag smörjer in mitt ansikte med för produkter men så fort...

Årstiderna recept💚

Årstiderna recept💚

Största lyxen för mig är att härliga råvaror och det är en av nycklarna för att få raw food att fungera i vardagen. Dock är tiden en stor faktor i mitt liv att jag inte tar mig till min närmsta eko butik. Så en ännu större lyx är att få galet underbara råvaror direkt...

Women 55+

Women 55+

My mum❣️ I am so inspired by her, to have seen her on the raw food path since more than 15 years is such a gift. Next year she will turn 80, have skin like a thirty year old, grateful beyond limits for her life and health and not taking a single pill except the...

Tre dagar med grön skönhet

Tre dagar med grön skönhet

Så otroligt roliga dagar i Stockholm. Som vanligt är det intensivt när jag kommer dit, långa dagar och flera möten och allt det "vanliga" som rullar på i bakgrunden. I torsdags var det dags för Stockholm Beauty Weeks första dag. Jag fanns där för Johanna Bjurström om...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »