Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

apr 24, 2022

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt, att jag bara äter en råvara i taget. Efter 17 år med raw food, så följer jag mer och mer min intuition och vad som jag behöver i stunden för att känna mig levande och ge både min kropp och själ vad den behöver i stunden. Det allra viktigaste oavsett vad man äter, som jag har kommit fram till med mitt utforskande med raw food är att varje människa är unik och det finns inget rätt och fel. Jag vill hela tiden med hjälp av maten finna kraft, energi och balans. Jag väljer att göra de valen som gör att jag mest känner mig som mig. Vad menar jag med att jag känner mig som mig? Det kan bli ett långt svar men det korta svaret är att jag, på min livsresa att lära känna mig själv mer, utforskar en ökad medvetenhet om vad som gör att jag kommer i kontakt med min innersta kärna. Från min innersta kärna, mitt center, det som vi alla har inom oss, vet jag vad som är tydligt Ja eller Nej. Det som jag vet att vi alla mår bättre av och ger våra liv en ökad kontakt är att just fylla sig med liv, levande bakterier. Därför blir den sista utlottningen här boken ”Enkel kombucha och kimchi”. Lämna en kommentar varför just du behöver den här boken. Vinnaren dras i slutet av maj!

Bok: Enkel kombucha och kimchi - Recept för kropp & hjärna
Bok: Enkel kombucha och kimchi – Recept för kropp & hjärna
Ett år sedan

Ett år sedan

Det var ett år sedan jag uppdaterade bloggen på riktigt känns det som.... Min raw food guru Gabriel Cousens sa en gång till mig - "Give it for seasons". Allt behöver fyra årstider för att riktigt landa och det stämmer så väl. Så många gånger jag kan se tillbaka på...

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

5 Kommentarer

 1. Camilla

  Recept för kropp och hjärna – vem behöver inte det i detta tidevarv uppvarvat till max. Jag vet att jag behöver det.

  Lycka till Erica❤️ Vi ses vid regnbågen🌸💕🌸

  Svara
 2. Anna

  Because i love it! 💖💖💖

  Svara
 3. Karin Persson

  Jag behöver verkligen komma in på nya spår och den här boken med fina recept känns rätt för hjärtat och hjärnan.

  Svara
 4. Carolin Freccero

  Kära Erica, tack för all inspiration genom mail, inlägg, böcker och live-framträdanden genom åren! Allt gott till dig på din väg tillbaka till en frisk hjärna <3

  Jag hade blivit sååå glad för boken för att få lite variation i mitt kimchi- och kombuchakök där jag än så länge alltid följer samma upplägg.

  Svara
 5. Solveig

  Jag önskar din bok för att få inspiration till att laga fler probiotiska godsaker för att boosta min hälsa.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »