Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt, att jag bara äter en råvara i taget. Efter 17 år med raw food, så följer jag mer och mer min intuition och vad som jag behöver i stunden för att känna mig levande och ge både min kropp och själ vad den behöver i stunden. Det allra viktigaste oavsett vad man äter, som jag har kommit fram till med mitt utforskande med raw food är att varje människa är unik och det finns inget rätt och fel. Jag vill hela tiden med hjälp av maten finna kraft, energi och balans. Jag väljer att göra de valen som gör att jag mest känner mig som mig. Vad menar jag med att jag känner mig som mig? Det kan bli ett långt svar men det korta svaret är att jag, på min livsresa att lära känna mig själv mer, utforskar en ökad medvetenhet om vad som gör att jag kommer i kontakt med min innersta kärna. Från min innersta kärna, mitt center, det som vi alla har inom oss, vet jag vad som är tydligt Ja eller Nej. Det som jag vet att vi alla mår bättre av och ger våra liv en ökad kontakt är att just fylla sig med liv, levande bakterier. Därför blir den sista utlottningen här boken ”Enkel kombucha och kimchi”. Lämna en kommentar varför just du behöver den här boken. Vinnaren dras i slutet av maj!

Recept för kropp och hjärna – vem behöver inte det i detta tidevarv uppvarvat till max. Jag vet att jag behöver det.
Lycka till Erica❤️ Vi ses vid regnbågen🌸💕🌸
Because i love it! 💖💖💖
Jag behöver verkligen komma in på nya spår och den här boken med fina recept känns rätt för hjärtat och hjärnan.
Kära Erica, tack för all inspiration genom mail, inlägg, böcker och live-framträdanden genom åren! Allt gott till dig på din väg tillbaka till en frisk hjärna <3
Jag hade blivit sååå glad för boken för att få lite variation i mitt kimchi- och kombuchakök där jag än så länge alltid följer samma upplägg.
Jag önskar din bok för att få inspiration till att laga fler probiotiska godsaker för att boosta min hälsa.