En kväll med Cacao Magic med Marie och Erica 15 november

okt 27, 2023

En kväll med Cacao Magic!

Välkommen in i kakaons magiska värld. Denna kväll är för dig som är nyfiken eller redan har börjat din resa med Mama Cacao. Marie och Erica har sedan många år tillbaka en djup kontakt med kakaon som verktyg för att utvecklas och att leva från hjärtat.
Marie håller workshops, women wisdom cacao circles och ceremonier med cacao.
Erica har i 15 år skapat intentionschoklad; raw choklad där adaptogener och olika örter tillsätts för att skapa ett personligt syfte.
Vi vill bjuda in till en introduktionskväll, där vi delar med oss av vår erfarenhet och kunskap vad cacaon kan göra för dig och hur du kan skapa både din egen cacao ceremoni hemma och göra dina egna cacao treats. I arbetet med cacao sätter du din egen intention vad du önskar i livet och att hjärtat ska leda vägen. Vi leder en kortare Cacao ceremoni för att öppna upp ännu mer av ditt unika jag och ditt vackra hjärta.

Marie Casparsson – är en intuitiv healer och har lång erfarenhet av olika delar för att kunna möta och se en person, och guida vidare på hens väg. Hon leder grupp och indviduella sessioner, ceremonier och leder alltid från hjärtat, för mer ljus och kärlek. Läs mer på på mariecasparsson.com

Erica Palmcrantz (rawfoodbyerica) har skrivit 11 böcker inom ämnet raw food och grön livsstil som är internationellt publicerade. Hon var en av de första att ta in raw cacao & sueprfoods, till Sverige för 16 år sedan. Hennes kunskap är bred och djup om kost, hälsa och hur det är kopplat till din energi, kraft, glädje och spirituella utveckling. Läs mer på rawfoodbyerica.se

Onsdagen den 15 november på Regnbågens Böcker & Smycken, Haga Nygatan 11.
Klocka: 18.30-20
Kostnad 395 kr
Max 10 personer så först till kvar. Anmäl dig genom att maila till info@rawfoodbyerica.se

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

Raw on a Budget

Raw on a Budget

Detta är ett ämne som jag delat om tidigare men är så värt att göra igen 🙂 Det behöver inte vara superdyrt att äta raw food. Så här är mina tips att äta raw food lite mer ekonomiskt! Hoppas återigen att du har överseende med att inlägget är på engelska <3 skriv i...

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Denna kaka gjorde jag till påsk och delade som en reel på instagram och här kommer den på bloggen, dock på engelska men hoppas det går strålande ändå. Testa! Sååå god 💛 🥭🍋 with dried ginger Raw Cake This cake really turned out good 🙂 I love to be creative in the...

Rätt och Rå

Rätt och Rå

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att...

En naturlig väg till välbefinnande

En naturlig väg till välbefinnande

Ända sedan jag var i 20 års åldern har jag velat ökat till människors välbefinnande på olika sätt. Det har varit min stora drivkraft, att få dela med mig och inspirera till en naturlig livsstil främst genom maten, men ändå med balans. När det nyttiga, raw food:andet...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »