Kombucha workshop 18 januari

dec 23, 2023

Raw Life Educator - Erica

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer få alla verktyg för att själv brygga kombucha hemma i ditt kök och tips och tricks för att lyckas. Magiskt att få vara i en miljö med kristaller och brygga kombucha!

Erica har skrivit den populära boken ” Enkel kombucha & kimchi” och har i 20 år ägnat sitt liv åt mat som ger mer livskraft, energi och balans,

Vart: Haga Nygata 11
Tid: 18 januari kl.18.30-20
Pris: 300 kr
Anmäla: info@rawfoodbyerica.se

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »