NeXT Level den 10 mars med Karin Haglund och mig 💚

jan 3, 2024

Så varmt välkommen på denna dag ✨💚✨!
vi har endast 5 platser kvar i dagsläget så boka din plats så snart du kan. Blir det fullbokat kommer ett nytt datum 💓.

Kram Erica och Karin

Raw on a Budget

Raw on a Budget

Detta är ett ämne som jag delat om tidigare men är så värt att göra igen 🙂 Det behöver inte vara superdyrt att äta raw food. Så här är mina tips att äta raw food lite mer ekonomiskt! Hoppas återigen att du har överseende med att inlägget är på engelska <3 skriv i...

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Denna kaka gjorde jag till påsk och delade som en reel på instagram och här kommer den på bloggen, dock på engelska men hoppas det går strålande ändå. Testa! Sååå god 💛 🥭🍋 with dried ginger Raw Cake This cake really turned out good 🙂 I love to be creative in the...

Rätt och Rå

Rätt och Rå

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att...

En naturlig väg till välbefinnande

En naturlig väg till välbefinnande

Ända sedan jag var i 20 års åldern har jag velat ökat till människors välbefinnande på olika sätt. Det har varit min stora drivkraft, att få dela med mig och inspirera till en naturlig livsstil främst genom maten, men ändå med balans. När det nyttiga, raw food:andet...

Nya snabba bollar

Nya snabba bollar

I fredags när jag kom hem från jobbet fick jag sådan lust att göra nya recept:) jag hade 1 kg dadel pasta som jag ville göra fyra olika godsaker utav🌈! Och så hade en ny leverans av Rutasoka kommit med torkad mango och raw cashewnötter. 1/4 blev botten till en påskig...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »