MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!

mar 20, 2024

MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!

  • ashtanga * yin * meditation
  • filosofi * pranayama * matinspiration

Med Maria Boox, Erica Palmcrantz
& Susanne Hovenäs

Nytt, unikt samarbete mellan Maria Boox, Erica Palmcrantz & Susanne Hovenäs!

Harmoni # Energi # Inre frid

Vi är så glada att kunna bjuda in till fyra dagar där du får möjligheten att utforska både kropp och själ genom en kombination av dynamisk ashtanga, lugnande yin, filosofi och meditation. Dessutom får du njuta av inspirerande matupplevelse (rawfood och vegansk) med fokus på hälsa och välmående. Mudita ligger i Baskemölla Ekoby på Österlen med bedårande utsikt över havet i öster och omringad av sagolik natur.

Pris: 3 950 kr (early bird) och inkluderar:

Fyra Ashtangaklasser (3 mysore, 1 ledd klass)
Två yinyogaklasser
Tre klasser med filosofi, meditation och pranayama
Tre bruncher med föreläsning
Snacks & te

Antal platser: 18
Anmälan: 0733-00 49 87, hej@muditayoga.se

Preliminärt program:

Tisdag:
16.00–19.00 Välkommen med yoga & kakaoritual!

Onsdag:
07.30 – 10.00 Ashtangayoga Mysoreklass
10.00–12.00 Brunch med föreläsning av Erica Palmcrantz
16.30–19.00 Filosofi & meditation

Torsdag
07.30 – 10.00 Ashtangayoga Mysoreklass
10.00–12.00 Brunch med föreläsning av Erica Palmcrantz
16.30–19.00 Yinyoga & pranayma

Fredag:
07.30 – 10.00 Ashtangayoga Mysoreklass
10.00–12.00 Brunch och avslutning

I mån av plats kan du boka in dig på delar av retreatet. Dessa platser släpps längre fram.

BOKA
Din bokning gäller efter erlagd betalning.

Avbokningsvillkor: Du kan avboka fram till 8 veckor innan kurs och återfå 75% av bokningskostnaden. 25% av beloppet är adminkostnader och återbetalas ej. Avbokning efter 8 veckor är ej återbetalbar.

BOENDE
I det pittoreska fiskeläget Baskemölla (ca 800 meter från Mudita) ligger det trevliga vandrarhemmet Bo på Baske med prisvärda rum se www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-baskemolla-vandrarhem/
Det finns också massor av boende på Österlen på www.airbnb.se.

OM OSS
MARIA BOOX har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år. Hon är en verklig pionjär i och med att hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige. Maria är en av de ursprungliga studenterna hos hennes älskade Guruji, Pattabhi Jois, som hon studerade med i tretton år. Hon är auktoriserad att undervisa nivå två direkt av Guruji och även av Sharath. Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji.

ERIKA PALMCRANTZ är känd som Sveriges främsta raw food inspiratör och är författare till 11 böcker. Redan för 16 år sedan gav hon raw food ett ansikte och har över 20 års erfarenhet kring detox, hälsa och kost. Under åren har Erica med lekfullhet, kreativitet och fantastiska råvaror inspirerat människor att introducera raw food i sina liv.

SUSANNE HOVENÄS tog över Mudita på Österlen våren 2023. Hon är utbildad i yinyoga för Magdalena Mecweld, yoga nidra för Jennie Wadsten och lymfyoga slow flow för AnnSophie Sjöblom som driver Yogadevi i Stockholm. Susanne har en bakgrund som hälsojournalist och har bland varit redaktionschef på tidningen HÄLSa där hon fortfarande verkar som frilansredaktör.

Mudita ligger i Baskemölla Ekoby med bedårande vy över havet i öster och omringat av sagolik natur. Via en slingrig grusväg är du nere i fiskeläget Baskemölla på tio minuter till fots för morgondoppet i hamnen. Ett par hundra meter därifrån finns också en mindre sandstrand. Baskemölla ligger fyra kilometer norr om den pittoreska sommarstaden Simrisham med stort utbud av restauranger och andra bekvämligheter. Det är också hit du tar dig om du kommer med tåg eller buss.

Mudita kommer från sanskrit och beskrivs som en inre känsla av glädje som uppkommer när man ser andras lycka eller framgång utan att känna avund. Det är en positiv och altruistisk känsla som handlar om att unna andra lycka och att vara nöjd å deras vägnar.

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »