

Kryddig Coleslaw
Varför värma rödkålen när du kan få den med maximerad näring i fermenterad form?
Fräscht och kryddig växtbaserad coleslaw.
1 dl växtbaserad fraiche
1 rött äpple, skuren i mindre bitar
2 dl Tistelvinds syrad rödkål
1 msk pepparrot, riven
1 krm malen ingefära
1 krm kryddnejlika
Vänd samman ingredienserna i en skål. Går att förvara i tre dagar i kylen.
Julig Guacamole
En guacamole fungerar alltid, och kan bli till en ny tradition med rödkål!
2 avokado
1 vitlöksklyfta
2 tsk pressad lime
en nypa salt
1 liten rödlök, finhackad
1,5 dl Tistelvinds syrad rödkål
1 kruka koriander, hackad + spara någon kvist till garnering
Gröp ur avokado och mosa med en gaffel i en skål. Vänd ned resterande ingredienser. Garnera vid servering.
0 kommentarer