
Ett recept som jag fastnade för var
Spenatpaj med svamp och muskotnöt det kändes som en riktigt hösträtt som jag ska göra idag! Testa du med och skriv i kommentaren vad du gillade med den.
Spenatpaj med svamp och muskotnöt
Pajbotten:
1/2 dl gula linfrön
1 dl cashewnötter
3 dl mandelmjöl eller torr mandelpulp
1 tsk salt
1 tsk kummin
2 tsk näringsjäst
2 msk olivolja
4 msk vatten
1/2 dl soltorkade tomater
Blötlägg soltorkade tomater i 30 minuter
Mal cashewnötter och linfrön till ett fint mjöl och häll det i din matberedare tillsammans med de övriga torra ingredienserna.
Mixa en stund, tillsätt sedan de, blötlagda tomaterna, vatten och olivolja. Mixa till en tjock deg.
Tryck ut degen på botten av en form med löstagbara kanter.
Torka i torkugn i 4 timmar.
Spenatfyllning:
6 dl champinjoner
5 dl spenat
4 msk pinjenötter
1 1/2 salladslök
2 msk tamari
1/2 färskpressad citron
1/2 tsk salt
1 krm rivan muskotnöt
en gnutta svartpeppar
1/4 solo vitlök
1 msk psylliumfröskal
Topping:
Champinjoner
Sesamfrön
Lägg alla ingredienser i matberedaren och mixa till en tjock svampfyllning.
Lägg fyllningen på ditt torkade pajskal. Dekorera med skivad champinjon och sesamfrön.

Get the Flow going – Lymfmassage
GET THE FLOW GOING ”Jag vill hjälpa dig att få igång flödet i din kropp - flödet i ditt liv.Stagnationer & blockeringar i kroppen kan frigöras genom lymfmassage och mina händer som lossar det som sitter riktigt djupt.” Boka din tid via e-post:...








0 kommentarer