Raw Life Educators


Jeanette

Jeanette Guttenberg

Är boende i Kronobergslän, men verkar där jag och mina kunskaper som raw life educator, inspiratör och kreatör behövs.

Kontakta Jeanette genom att skicka ett mail till jeanette.guttenberg@yahoo.se eller besök hennes hemsidan här.

JessicaStakeDSC_0092

Jessica Stake

Jessica är verksam i Örebro län.

Mer info och kontaktuppgifter hittar du på www.ralycka.se

bild

Veronica Sarge Cech

Hej! Jag heter Veronica Sarge Cech och är certifierad raw life educator. Är du nyfiken på raw food och vill ha en föreläsning, boka en kurs eller ha raw food catering för en mindre grupp? Hör gärna av dig till mig på idouro@hotmail.com eller på mobil 0739921622

Veronica är verksam i Halmstad med omnejd.

bild Tina

Kristina Erenstedt

Verksam i Göteborg med omnejd.

Hemsida: happyrawfood.wordpress.com

Kontakt: kristina.erenstedt@telia.com

LisaR

Lisa Renberg

Hemsida: beraw.se

Verksam i Stockholm/skellefteå (ev.luleå/Umeå)

Carina

Carina Fogelberg Varttinen

Carina bor och är verksam i Stockholm och genomförde under våren 2013 utbildningen Raw Life Education. Om du vill veta mer om raw food, är nyfiken på maten och livsstilen går det fint att kontakta Carina. Antingen mailar du till carina.fogelberg.varttinen@autocorrect.se eller ringer på telefon 070-496 1699. Carina finns tillgänglig för föreläsningar, kurser eller catering.

 

Nina Riordan

Nina Riordan

www.frifors.com

Verksam i Arvika med omnejd.

SONY DSC

Camilla Jonsson

Camilla driver GOOD DAYS  som säljer hälso- och måbraprodukter via gooddays.se. Därutöver håller Camilla föreläsningar om Rawfood och anordnar inspirations- och träningsresor  ”365 GOOD DAYS”. Bor i Alingsås men är även verksam i Göteborg med omnejd. Kontaktas via telefon 0707-608033 eller via mail camilla@gooddays.se.

umea-kommun-matverkstan-1566

Hanna Alperud

Hanna bor och är verksam i Umeå.
Om du vill veta mer om rawfood, kontakta Hanna via mail, hanna@rawforgood.se eller via telefon 070-6768284.
Finns tillgänglig för kurser eller catering. Läs mer om Hanna på rawforgood.se

rfg-logo

Anita Evaldsson

Anita är verksam i Östersund, Åre och Sundsvall.

Kontakt: anitaevaldsson@gmail.com

linda1

Linda Törnros

Linda Törnros är verksam i Stockholmsområdet med företaget och bloggen rawfoodevent.se. Linda håller event med olika rawfoodteman i form av matdemonstrationer, workshops och matlagningskurser.

_mg_4336

Therese Storm

Therese brinner för att sprida kunskap om hållbar, god och näringsrik mat samt att inspirera till medvetna val och medveten konsumtion.
Läs mer på: www.rootssthlm.se
Email: therese@rootssthlm.se
Tel: 0739-44 80 38

Johanna BIld

Johanna Ottosson

Ren mat – Personlig tillväxt – Sunda relationer
RaWays vill skapa forum för dessa områden att utforskas, så att vi tillsammans kan växa och skapa oss en grönare livsstil!
Workshop, föreläsning eller inspirationsevent – möjligheterna är många.

RaWays
Johanna Ottosson
Tel:0739 22 11 50
Email: Info@raways.se
Facebook & Instagram: RaWays

711

Anette Harmark

Min utbildning till Raw Life Educator gick jag 2013.
Jag bor i Stockholm, men är även verksam i Helsingborg med omnejd.
Jag brinner för att dela med mig av min kunskap genom att hålla föreläsningar, workshops samt matlagningskurser.
Jag skräddarsyr eventen efter vad just du önskar.

hemsida:www.rawfoodinspiration.se
e-mail:anette.harmark@rawfoodinspiration.se
mobil: 0736-549846
facebook & instagram: rawfoodinspiration

Ebba Aminoff

Jag är utbildad Raw Life Educator 2014 och vill gärna dela med mig av den kunskap jag har och inspirera dig att bli intresserad av RawFood, hälsa och välmående.
Jag bor i Helsingfors i Finland och håller föredrag eller ordnar workshops på antingen svenska, finska eller engelska. Idag driver jag Rawn’more i Helsingfors – det enda raw food fiket!

eMail: ebba.aminoff@gmail.com
telefon: +358-40-3301595

Therese Kaalstad

Holder til i Porsgrunn, men kan holde kurs  i sørøst-Norge om noen ønsker det.

Mail: theasraaekjokken@gmail.com

Telefon:  95829627.

Anna van der Tol

Företaget Anna The Råw verkar i Mariestad och bedriver kursverksamhet, inspirationskvällar, event och afterwork i hela Skaraborg.  Välkomna att höra av er till Raw Life Educator Anna van der Tol på telefon 0737897040 eller mail info@annatheraw.se, kika gärna mer på www.annatheraw.se.

Anna Synnestvedt

Anna driver företaget Betulavita, läs mer på hemsidan, och är bosatt i Stockholm.  Anna erbjuder inom raw food och vegetarisk kost –  kostrådgivning,  kurser/ workshops, catering, menykonsult till restauranger och caféer.  Kontakta Anna på 0736-428874 eller email betulavita@gmail.com

Maria Karlsson

Maria Karlsson heter jag och är verksam i Östersund och Jämtland. Jag arbetar som rawfoodkock och hälsopedagog samt driver företaget Hälsa i Hackås. Jag anordnar kurser, workshops och föreläsningar inom hälsa och rawfood.
Hemsida: www.halsaihackas.se
Mail: halsaihackas@gmail.com

Helena Swane

Jag har företaget Rawfoodbyheart och är verksam i Göteborg. Hos mig hittar du tjänster som Personlig Rawfood Inspiration, Rawfood-kurser och workshops, Hälso- och Livsstils-analyser, Healingbehandlingar och Kristalloljor.

Min drivkraft och det jag brinner för är att hjälpa andra att må bättre. Vår yttre verklighet skapas av vårt inre tillstånd och vi har förmågan att förbättra vår hälsa. Det handlar mycket om att hitta de sätt som funkar för just dig i din vardag. Jag hjälper och guidar dig fram med hjälp av verktyg som rawfood, livsstilsförändringar, healing och kristalloljor så din kropp kan komma i balans och få möjlighet till självläkning.

Utbildningar:

Raw Life Education – 2014

Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski – 2015

Auktoriserad Hälso- och Livsstils-coach via Johanna Bjurström Academy -2016

Raw Nutrition Certification program via David Wolfe – 2016

Varmt välkommen att kontakta mig!

Mail: rawfoodbyheart@gmail.com

Tel: 0708-626739

Facebook: www.facebook.com/rawfoodbyheart

Instagram: https://www.instagram.com/rawfoodbyheart/

Kristina Svensson

Kristina Svensson driver företaget PureFoods och är certifierad Raw Life Educator samt utbildad via David Wolfes program ”Nutrition Certification” på The BodyMind Institute.
PureFoods arrangerar föreläsningar inom naturlig skönhet & hälsa.

Bilder och information finns på Facebook/purefoodspurelife.
Varmt välkommen!
purefoods@icloud.com
0739-388541

Mi Karterud, Yogastudio M

Raw life  Education har betytt väldigt mycket för mig och alla som jag har möjlighet att få sprida vidare till. Mitt självförtroende att leka i köket är mycket bättre nu. Att utgå ifrån all grundkunskap från kursen och sedan våga skapa så mycket färgglad och hälsosam mat ger en fantastisk livsstil, som jag är stolt över. Jag har fått så många gemensamma vänner och kollegor med samma intressen och det betyder så mycket.
Den här kursen har väckt både kropp och själ och gett så mycket värdefull kunskap om hur och varför det är så viktigt med näringsrik kost. Den färgglada, vackra, goda rawfooden imponerar lätt mina kursdeltagare
Kontakt: Mi via yogastudiom.se

 

Kajsa Nordström
Kajsa är verksam på Stord, utanför Bergen på det norska Vestlandet. Jag har mest matkurser, både egna och på förfrågan från grupper och privatpersoner.
www.rawfoodmedkajsa.com

Kristfrid Warner
Kristfrid Warner arbetar som assisterande lärare och köksansvarig på utbildningen Raw Life Education. Hon är utbildad raw food kock med gedigen erfarenhet av att tillaga och ständigt skapa nya, läckra matkreationer och bakverk. Hon har haft många uppskattade kurser och events genom åren och förfinar ständigt sin förmåga att förena njutning, lyx och sinnlighet samtidigt som kroppen får optimal näring och energi.
Mest känd är hon för sina lyxiga tårtor och choklad.
Bor i Vänersborg
Verksam i hela Västra Götaland

Telefon: 0707-431243
E-mail: kristfrid@hotmail.com

Paulina Heinonen

Hälso coach och inspiratör. Raw life educator, Body Love Yoga instruktör. Finns tillgänglig för föreläsningar och kurser.

Bosatt i stockholm.

paulina.heinonen@gmail.com

Linda bor i Lerum och driver företaget Smiling YOGA som erbjuder yogaklasser, retreats, raw-food-föreläsningar, catering med mera. Linda verkar främst i Göteborg med omnejd, men tar gärna emot förfrågningar även från andra platser i landet.
 
 
 

    Victoria Vesterlund slog igenom med sin blogg rawvegan.se och youtubekanalen Rawveganse där hon förmedlar rawfood recept, tips och allt man kan tänka sig om hälsa. Hon är utbildad Raw Life Educator, health educator, rawfood kock, hälso & livsstilsterapeut, även brons medaljör i smoothie SM, fd elitidrottare & modell. Hon har under de senaste åren läst mycket om näringslära, kost, rawfood, superfoods, örter, vilda växter, frukter och råvaror. Hon har flera års erfarenheter från att hålla i retreats, kurser, onlinekurser, workshops, demo och föreläsningar kring rawfood, kost, matlagning, vilda växter, fermentering, och näringslära samt göra raw och veganska caterings. Du är välkommen att kontakta henne vid intresse av något kring dessa områden. Hon finns i Göteborg men reser även runt i hela landet och också utanför, för större arrangemang. Hon är receptkreatör och har skrivit boken ”Näringstät & naturlig rawfood för alla” som finns att köpa på hennes hemsida.

Du hittar Victoria Vesterlund här:
Hemsida: https://rawvegan.se/
  Instagram: @rawveganse och @rawveganse.sverige
Youtube: rawveganse (svenska)
Mejladress: rawveganse@hotmail.com

Raw Factory Gourmet raw food produktion
Fika, tårtor, bollar, svenska klassiker, bröd, crackers, fermenterad mat, åtföljs tarmrening och mycket mer
ute@rawfactory.nu
www.rawfactory.nu Ute Esst
Raw factory
Stora vägen 18
47545 Fotö
Mobil: 0708259305

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »