Raw food

maj 21, 2011

IMG_5697
Det blir en del om raw food och yoga i det här nyhetsbrevet, det mycket roligt som händer kring de båda!
I juni far jag till Mallorca för att upprepa förra årets succé tillsammans med Petra Wigermo på magiska Cas Bernats i Sollér. Det finns ett fåtal platser kvar om du skulle vara nyfiken på att själv uppleva kombinationen av raw food och yoga i en vidunderligt skön miljö!
Vi börjar varje morgon med en uppvaknande yogaklass, för att sedan njuta av solgul apelsinjuice och få mer inblick i raw food:ens värld. På eftermiddagen förfinar du din yogateknik tillsammans med Petra på uteterassen och blir i pausen serverade ljuvliga raw food desserter. Tid för vila och lugna stunder finns för att njuta av utsikten över havet och solnedgångar….
Läs mer om retreatet här!
I juli far jag med Hanna och Petter Larsson från Jönköping Närings -och Yoga center för att tillreda energigivande och närande rätter en hel vecka. Ashtanga yoga är den form som Hanna lär ut och hon är otroligt kunnig både inom yogans värld och näring. Som näringsterapeut delar hon med sig av sitt koncept ”Perfekt Hälsa” och guidar dig även i utvecklas inom din yoga.
Läs mer om retreatet här!
Även på Raw Life festival, Nordens största Raw food festival på Ängsbacka, kommer du kunna inspireras till yoga och uppleva kombinationen mellan de båda. Malin Berghagen och Magnus Lindroth finns där för att guida dig genom positioner, skratt och insikter.
Läs mer om festivalen här och anmäl dig till early bird” pris!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »