Summer Smoothie Tajm

jul 19, 2012

IMG_0882
Sommaren är smoothie tajm och passar utmärkt att fylla på med läskande och flytande energi. Också perfekt för det går så fort och du slipper massa disk. På sommaren vill man ju vara ute så mycket som möjligt!
Jag har testat fyra olika de senaste dagarna som jag ger dig chansen att prova:
AppleStraw
Stevian kan uteslutas eller bytas ut mot annat som du gillar att söta till det med!
3 dl äpplejuice
1 ½ dl frysta jordgubbar
2 droppar stevia eller 2 stevia suketter
 
Creamy Melon Smoothie
Byt ut mot ris eller havremjölk om du vill förenkla – dock är smoothie då ej 100 raw.
 
½ cantaloupemelon
2 dl mandelmjölk 2 frysta bananer
 
Watermelonshake
5 dl vattenmelon, skuren i bitar
Mixa och pressa genom en trådsil. Mixa igen med 5 mynta blad. Servera gärna med is.
 
Raspberry for lunch
Med avokado kan smoothie bli som en lätt lunchJ!
1 avokado
2 dl frysta hallon
½ dl citronmeliss
1-2 dl vatten ( beroende på vilken konsistens.
 
MIXA och NJUT!

Long Live Summer!

Erica

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mellanmåls tips! | Långdistanslöpare - [...] Summer Smoothie Tajm.. [...]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »