Stillhet och tystnad

mar 17, 2013

Jag har pratat, pratat, pratat och pratat de fyra sista dagarna. Helt fantastiskt att fått dela med sig av raw food till så många människor på bara fyra dagar. Arken spa, vuxenskolan i Göteborg, ”hemma hos” intervju för en tidning, på hälsans hus i Stockholm och på soul aid galan igår.
Nu är jag hemma igen i vårt lilla kök och ser över vad som kommer i veckan för att skriva en priolista över veckan som kommer.
Först står det: tystnad och stillhet.
Efter att pratat som är oerhört fint behövs det, för mig, motsatsen. Tystnad. För att landa, för att öva på att lyssna både till mig själv och till andra.
Ett verktyg är att jag ska göra gröna juicer, det hjälper mig att sakta ned, bevara de få ordens kommunikation.
Gröna juicer gör jag just nu av zucchini, selleri, spenat och citron och kanske ett äpple som jag kör i vår Green star.
Jag vill dela med mig av fyra inspirerande män jag träffat i lördags.
Fransisko condro (följ hans insiktsfulla ord på Facebook), som grundat soul aid galan.
Bertil Wosk, grundare till Holistic, som är klok som en bok.kika på deras hemsida för bra info och kunskap.
Anders Magnusson, som är en pionjär inom sorgearbete i Sverige, www.sorg.se.
Sam Aziz, min man, som jag träffar varje dag (nästan i varje fall) men som alltid lär mig något nytt om mig själv och livet.
Livet ska vara lätt, iallafall, de flesta dagar och när de stunder kommer då du inte känner lätthet, se hur du kan återskapa den känslan i ditt liv. Den lilla utvärderingen fick jag göra ikväll, och jag vet att tystnad och gröna juicer gör utrymme för den lätta känslan att bjudas in igen.
Så tack igen för att årets bok blev ”raw food- ett lättare liv på tre veckor”. En ära att få ta emot det priset.
Green silence
Erica

20130317-205800.jpg

20130317-205822.jpg

20130317-205843.jpg

20130317-205855.jpg

20130317-205909.jpg

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »