Ny inspiration

mar 28, 2013

IMG_9348
 
För att hålla sin inspiration vid liv behövs alltid ny inspiration. Vi var flera som fick just inspirations kontot påfyllt av en briljant Kate Magic. Kate Magic har 20 års erfarenhet av raw food och är UKs främsta raw food presentatör och reser jorden runt och inspirerar människor. Vi var väldigt glada att hon ville gästa Göteborg och dela med sig av all sin erfarenhet.
Raw food och yoga är väldigt lika, man blir liksom aldrig klar. Det är alltid i ett ständigt föränderligt flöde där kärnan allt är bestående, kärnan som är fylld av magi, kraft och glädje. Så få så mycket inspiration du kan och se gärna vidare på Kate fantastiska webbshop och gå gärna med i hennes ”Bubble” för att få tillgång till massor av inspiration.
 
En tidning som kommer då och då som jag alltid blir oerhört inspirerad utav är Camino. Kanske ska du lägga en prenumeration av Camino istället för påskgodis i påskägget?
Du kan få 3 nummer för endast 149 kr om du går in på www.caminomagasin.se/prenumerera och anger koden ”rawfood” i fältet för meddelande kod.
Camino är ett magasin för en hållbar livsstil och jord – precis som raw food!
 
Long Live Life!
Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »