Granskotts glass 

jun 5, 2015

delade precis den här bilden på instagram. 
Jag älskar att experimentera med vild mat. Och nu är jag ju lite tokig i glass som du kanske märkt ;), så nu blir det experiment med olika glass recept<3. 
Granskotts glass
3 dl cashewnötter 
1 dl granskott, nyplockade 
1 msk kokosolja, flytande 
1- 2 msk honung
1-2 krm spirulina
Citronsezt från 1/2-1 citron 
1-2 dl vatten
Mixa cashewnötter med övriga, börja med 1 dl vatten och späd efterhand om det behövs. Mixa tills den blir slät och len. Frys in i glassformar eller i en skål. Fryser du in den i en skål och vill forma till kulor, ta fram och halvtina, gör kulor och frys om. 
  

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

Säkerheten för allt

Säkerheten för allt

Igår när jag skulle somna tänkte jag på vad jag skulle vilja skriva till månadens inspirationsbrev. Jag kom ihåg en selfie jag hade tagit på mig själv i bilen som jag hade sänt till en vän. Mina tankar kom till mig då kring bilden hur vi behöver välja det säkra före...

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Jag märker direkt när det blir lite kyligare och mer blåsigt utomhus, sätter på värmen inom hus och vips säger det så blir huden helt annorlunda! Torr och mer känslig. På sommaren är jag lite slarvig med vad jag smörjer in mitt ansikte med för produkter men så fort...

Årstiderna recept💚

Årstiderna recept💚

Största lyxen för mig är att härliga råvaror och det är en av nycklarna för att få raw food att fungera i vardagen. Dock är tiden en stor faktor i mitt liv att jag inte tar mig till min närmsta eko butik. Så en ännu större lyx är att få galet underbara råvaror direkt...

Women 55+

Women 55+

My mum❣️ I am so inspired by her, to have seen her on the raw food path since more than 15 years is such a gift. Next year she will turn 80, have skin like a thirty year old, grateful beyond limits for her life and health and not taking a single pill except the...

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Raw glass gjord på granskott och citron - Ekoista - […] på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten. […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »